Trendovi

Harmonija vječne elegancije i modernog duha u novoj kolekciji brenda MAX&Co

Max&Co kolekcije su, iako utemeljene na principima jednostavnosti, izvedene s beskompromisnom pažnjom prema detaljima. Svaki

U svijetu gdje se moda neprestano mijenja i evoluira, postoji jedno ime koje ostaje sinonim za kvalitetu, svestranost i bezvremensku šik eleganciju – MAX&Co. Ovaj globalno priznati modni brend čini temelj garderobe žena s izraženim karakterom, koje u modi, kao i u životu, traže odjeću koja će ih pratiti u svim životnim avanturama.

Max&Co kolekcije su, iako utemeljene na principima jednostavnosti, izvedene s beskompromisnom pažnjom prema detaljima. Svaki komad odjeće je simbioza tradicije i inovacije, izrađen u tvornicama Max Mara grupacije. Brend se ponosi svojim međunarodnim kreativnim timom koji čini 25 dizajnera razasutih po četiri kontinenta, čija vizija osigurava da svaki komad odjeće postane sinonim za kvalitetu i eleganciju. Materijali su pažljivo birani, a proizvodne tehnike se neprestano nadograđuju kako bi se osiguralo da svaki proizvod prati održive prakse koje brend zagovara.

Inspiracija: povratak 90-ih

MAX&Co. kolekcija za proljeće/ljeto 2024 inspirirana je jednostavnošću i čistim linijama tipičnim za 90-te. Kolekcija je fleksibilna i prilagodljiva, spaja elemente muške i ženske odjeće, elegantan stil i praktičnost, te gradski ležerni stil. Odjeća iz ove kolekcije lako se kombinira i pruža svjež pristup svakodnevnom stilu, brišući granice između različitih modnih izričaja.

Svestranost na prvom mjestu

Ključni komadi ove kolekcije su sve samo ne dosadni. Dizajnirani s namjerom da se uklapaju u svaku prigodu i okolinu, stvarajući idealno platno za modno izražavanje kroz slojevitost i adaptabilnost. Lepršave parka jakne, jakne s elementima košulja i bomber jakne od pamučnog materijala izdvajaju se kao ključni komadi, idealni za kombiniranje u raznim stilovima.

Ovi odjevni komadi nisu samo praktični, već i odišu duhom suvremene mode koja cijeni udobnost i slobodu pokreta, omogućujući da se stil svakodnevno preoblikuje i prilagodi osobnom izričaju i životnom ritmu suvremene žene.

Sportska sofisticiranost u baršunu

U kolekciji MAX&Co. baršun se ističe kao nova, ležerna opcija koja premošćuje jaz između klasičnog i suvremenog. Nadogradnja tradicionalne elegancije sa sportskim štihom vidljiva je u svakom komadu, a posebice u odjevnim kombinacijama koje se podjednako sjajno nose i u radnom okruženju i u opuštenijim prilikama.

Tako se tenisice, proizašle iz suradnje s održivim brendom ACBC, i majice ukrašene čipkom izvrsno uklapaju u svakodnevni repertoar. Traper u ovoj kolekciji dobiva novi izraz kroz pažljivo ušivene detalje, a printevi na midi suknjama i korzetima svakako će privući poglede.

Casual večernji stil

Večernje toalete MAX&Co. odražavaju igru i radost, gdje siluete dobivaju novo, mladenačko i razigrano lice. Harmonija čipke, pletiva i satena s kožnim jaknama, elegantnim sakoima i traperom stvara stilsku simfoniju prikladnu za različite svečane i neformalne događaje. Komadi iz ljetne kolekcije  u znaku su spoja zabave i glamura, s kombinezonima od lurexa i sjajnim haljinama koje su savršen izbor za ljetne večeri i opuštanje uz more.

Retrospektiva s modernim potpisom

MAX&Co. je za ovu sezonu zaronio u bogatstvo svoje povijesti, obnavljajući klasike s novim, svježim dahom suvremenosti. Prilagođavajući omiljene komade iz prošlosti, poput ispranih kožnih jakni iz devedesetih, haljina s čipkom ili boho topova, brend ih predstavlja u novom svjetlu koje odgovara današnjem trenutku.

Nezaobilazni komadi poput kaputa Runaway sada su reinterpretirani u varijanti od trapera, dok je cijela kolekcija začinjena detaljima koji donose zaigranost i glamurozni šarm, poput raskošnih motiva tropskog lišća i divlje faune.

Inspirativne suradnje i kapsul kolekcije

Posebnost ove sezone su i kapsul kolekcije ograničenog izdanja koje slave raznolikost i kreativnost. Izdanje posvećeno Kineskoj lunarnoj Novoj godini ukrašeno je znakovima zmaja, ovogodišnjeg zodijačkog simbola, predočenog kroz maštovite zakrpe, vezenine i svjetlucave detalje. Uz to, MAX&Co. nastavlja s nizom &Co.llaboration, pozivajući umjetnike različitih profila – od već ustoličenih do onih na samom početku karijere – da daju osobni pečat kolekciji. Uz zvučna imena kao što je obitelj Looney Tunes, kolekciju oplemenjuje i kreativni izričaj dizajnerice.

U sklopu Max Mara grupacije, MAX&Co. svoju jedinstvenu viziju širi preko 400 trgovina diljem svijeta, kao i putem online platformi, nudeći pritom pristupačan luksuz koji oduševljava i najzahtjevnije modne entuzijaste. U Hrvatskoj, brend je prisutan s prodajnim mjestima u Centru Kaptol u Zagrebu i u Trgovačkom centru Joker u Splitu.

Ne propustite

Moda

Fashion&Friends, najpoznatiji multibrand koncept kao i  Fashion Company, vodeća modna kompanija u jugoistočnoj Europi slavi, a kada Fashion Company slavi, slavimo svi!

Trendovi

Nazivaju ga trendom, no tihi luksuz (eng. quiet ili silent luxury) mnogima je životna modna filozofija.

Fashion report

Novom kampanjom Answear želi naglasiti svoje pozicioniranje kao brend koji se usredotočuje na visokokvalitetne proizvode i odabrane premium brendove.

Fashion report

Najljepša FREYWILLE impresionistička cvjetna rapsodija je kolekcija nakita Hommage à Claude Monet.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version