Događanja

Heidi – nova predstava za djecu

Spustila se s obronaka Alpa i došla u zagrebački CeKaTe.
Kazalište Moruzgva i Centar za kulturu Trešnjevka za onu najmanju publiku pripremili su predstavu o  veseloj i radoznaloj djevojčici Heidi, liku kojeg svi dobro pamtimo iz djetinjstva.

Heidi je glavna junakinja dječjeg romana "Heidi, njezine godine učenja i lutanja" autorice Johane Heusser-Spyri koji datira iz 19. stoljeća. Predstavu je režirao Ivan Leo Lemo, a zaigranu djevojčicu glumi Nataša Janjić.

Priča o veseloj bosonogoj djevojčici koja je ostala bez roditelja i odrasla uz djeda u Alpama skoro 150 godina pronalazi put do dječijih srca. Kazalište Moruzgva želi i novim generacijama predstaviti tu divnu priču čija je pedagoška i umjetnička vrijednost neupitna.

"Mnogo je razloga zbog koje odlučeno na uprizorenje te, mnogima najdraže knjige iz djetinjstva. Lik Heidi pršti optimizmom i entuzijazmom, a to je i glavni motivacijski postupak predstave", ističe Ecija Ojdanić producentica predstave. Isto tako, to je predstava koja potiče važnost prijateljstva, važnost obrazovanja, i nužnost življenja u skladu s prirodom. Jedni od najboljih glumaca mlađe generacije, raskošna produkcija, prekrasni stilski kostimi, te mnoštvo zadovoljne djece i roditelja, najbolja su preporuka i pozivnica za gledanje naše predstave.

Svakako je bitno napomenuti da je Heidi lektira za 4. razred osnovne škole, a preporuča se djeci od 5 do 13 godina. Tako da roditeljima preporučamo da svoju djecu odvedu već na premijeru predstave koja će se održati u petak 26. veljače u 18 h Centru za kulturu Trešnjevka (Park Stara Trešnjevka 2, 10 000 Zagreb). Ako slučajno propustite premijeru, predstavu je moguće pogledati i u sljedećim terminima: 04.03. u 11 i 17 h, te 05.03. u 10 i 12 h.

U predstavi pored Nataše Janjić / Amande Prenkaj glume i Iva Mihalić / Zrinka Kušević, Davir Borčić i Goran Bogdan, a cijena ulaznice je 30 kn.



Kontakt broj kontakt broj ili mail za sve informacije i rezervacije:
Valentina Bastalec
098/ 742-120
kazaliste.moruzgva@gmail.com
valentina.bastalec@gmail.com


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Ususret Majčinu danu na naše tržište stiže nova domaća slikovnica posvećena upravo – majčinoj ljubavi.

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Dobar posao

Donosimo vam još nekoliko savjeta kako se lakše vratiti na posao.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version