Događanja

Hippy Garden za borbu protiv raka dojke

Poznati modni brend pobrinuo se za kreativnu izradu majica koje će se sutra prodavati u humanitarne svrhe

U subotu, 21. ožujka, od 10,00 do 14,00 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, održat će se javnozdravstvena akcija Dan narcisa, za borbu protiv raka dojke, koju organizira Grad Zagreb – Gradski ured za zdravstvo i Zajednica pacijenata oboljelih od raka sv. Juraj, u suradnji s Klubom žena liječenih od raka dojke, Hrvatske lige protiv raka, Lige protiv raka zagrebačke županije, Zagrebačke lige protiv raka, Udruge Sve za nju i Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar.

U sklopu Dana narcisa organizirana je besplatna preventivna mobilna mamografija te prigodna prodaja narcisa i dizajnerskih majica studija HIPPY GARDEN, s ciljem povećanja svjesnosti o bolesti, njezinoj pravovremenoj prevenciji i ranom otkrivanju. Akciji je cilj uključiti i mlade žene, a koji bolji način od suradnje s poznatim i voljenim modnim brendom. Stoga se HIPPY GARDEN pobrinuo za kreativnu izradu dviju vrsta majica koje će se sutra prodavati u humanitarne svrhe.

Akciji će se u 11,00 sati pridružiti i zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba koja obnaša dužnost gradonačelnika dr. sc. Sandra Švaljek te predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović. Podržite akciju kupnjom narcisa i ovih prekrasnih majica, educirajte se o važnosti preventivnih pregleda i obavite mamografiju.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

U Hrvatskoj svake godine čak tri tisuće žena oboli od raka dojke, a bitku izgubi njih gotovo sedam stotina.

S modne piste

Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom.

S modne piste

Kolekcijom dominira osjećaj suvremenosti u svakome šavu,, a autorski print na lahor mekanom organdi materijalu  miješa se s ghotic vijugama koje ovu kolekciju s...

Brinimo jedna o drugoj

Psihološka podrška pacijentima je, vjerujem, puno važnija NAKON što sve prođe jer tijekom bolesti je važno samo prebroditi dan po dan, a nakon svega...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version