Trendovi

Hit sezone: špagerice i platforme

Već vas bombardiramo činjenicom kako su modeli sezone koje morate imati u ormaru špagerice i platforme.

Već vas bombardiramo činjenicom kako su modeli sezone koje morate imati u ormaru špagerice i platforme. Predmet su žudnje svih ljubiteljica mode, naročito ako vam je potreban predah od tankih visokih peta, a želite zadržati atraktivan i zanimljiv izgled.

Ono što nam se sviđa je to što su izuzetno ugodne, ali i neočekivano lagane za nošenje. Materijali od kojih su napravljene usklađeni su s pritiskom stopala što olakšava hodanje.

Visina potplata idealan je poligon za dizajnerski pečat svakog modela, pa se tako u kolekciji Planet obuće, koju vam danas prezentiramo, mogu pronaći špagerice i platformice s potplatom u različitim bojama, te zanimljivim svjetlucavim i kolorističkim tkanjima.

Popularne modele ove ljetne obuće dolaze u kombinacijama s punom petom, dvostrukom ili trostrukom teksturom s uzorcima, u sjajnim i mat nijansama, kao i u raznim oblicima. Dodaci poput remenčića ili vezica čine još ženstvenijima, te se zato lako mogu kombinirati za svakodnevne, ali i večernje stylinge.

Modeli iz nove kolekcije za proljeće 2017. dostupni su u svim prodavaonicama Planet obuće, Svijeta obuće i Planike, te putem web shopa Planet obuće.

Ne propustite

Fashion report

Iz godine u godinu svjedoci smo povratku modnih trendova iz prošlosti pa će tako jesen pred nama biti u znaku platformi.

Fashion report

Mass nudi modele za svačiji ukus - od minimalističkih do natikača prikladnih za slobodno vrijeme kao i onih elegantnijih za primjerice večernja druženja.

Trendovi

Platforme nas vraćaju u devedesete. Svi smo ih imali. Svi smo ih nosili.

Fashion report

Ovogodišnje špagerice krasit će šarene boje, cvjetni uzorci, traper ili šljokice.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version