Gastronomija
Hobotnica s umakom od rajčica, sirom s travama i hrskavim mrvicama
Marčelo Petan, voditelj hrane i pića Hotela Rogaška & ROI Spa i restorana Kaiser, podijelio je s nama recept za hobotnicu s umakom od rajčica, sirom s travama i hrskavim mrvicama koju možete pripremiti već danas.
Ne propustite
Gastronomija
Svježi zeleni bob može biti pravi mali gnjavator kada na red dođe njegova priprema, no jednom kada shvatite što napraviti s njima nitko neće...
Gastronomija
Meso jastoga ili meso kozica bit će idealni za ovu kombinaciju.
Gastronomija
Guacamole je jedno od najpoznatijih meksičkih jela i vjerujem da mu se u Meksiku izrada razlikuje od obitelji do obitelji.
Budi fit
Pretjerano unošenje šećera može uzrokovati zdravstvene probleme kao što su pretilost i dijabetes tipa 2, bolesti jetre, pojave problema sa srcem i slično.