Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Hranom poboljšajte svoj seksualni život

Avokado pojačava libido, a jaje seksualnu energiju daje.

Istraživanja pokazuju da se svi možemo uzbuditi uz pomoć hrane, samo koju izabrati, pitanje je. Celer je jako dobar jer sadrži feromon androsteron kojeg inače izlučuje nadbubrežna žlijezda te jako uzbuđuje žene. Celer također sadrži hormon dopamin koji povećava razinu testosterona te izaziva požudu. Jedite puno celera za zdrav seksualni život. Ako ste više voćni tip seksualni život će vam se poboljšati ako jedete banane jer one sadrže enzime i vitamin B koji poboljšava razinu energije u tijelu. Pokušajte i s bademima čijom konzumacijom se proizvodi velika količina muških hormona, a od njihovog mirisa su žene strastvenije. Avokado pojačava libido kod muškarca i žene, a i daje dodatnu energiju. Ne smijemo zaboraviti na jagode koje sadrže veliku količinu cinka. A kojom brzinom se želimo seksati – ovisi o cinku u našem tijelu. Jaje snagu daje, a ovaj put i seksualnu energiju. Sadrže vitamine B5 i B6 koji pomažu pri reguliranju hormona, sprečavaju stres i potiču plodnost. Ako ste ipak za nešto konkretno, riba je bogata aminokiselinama koje podižu libido razinu i zbog nje seks traje dulje. Za žene uvijek neizbježna slatka namirnica čokolada je također dobra za povećanje požude, a imamo još jedan razlog zašto se opravdano možemo daviti u njoj. Ako ništa od ovog nemate doma, češnjak također potiče seks jer povećava dotok krvi do naših seksualnih organa. Pa ako vašem partneru ne smeta, glavica češnjaka je dovoljna za veseli provod. Naša preporuka je da napravite gozbu od ovih namirnica i prepustite se požudi.  

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Kada je riječ o predviđanju smjera u kojem će se u budućnosti kretati industrija seksualne dobrobiti potrebno je dobro razumjeti što nam donosi sama...

Seks

O čemu maštaju žene?

Seks

Isti entuzijazam koji potiče navijače da navijaju, igrače da pomiču svoje granice, a timove da pobjeđuju sličan je strasti koja potiče intimne odnose.

Seks

Kako temperature rastu, a dani postaju dulji, u zraku se osjeća poznato raspoloženje - stigla je sezona festivala!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.