Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Hranom poboljšajte svoj seksualni život

Avokado pojačava libido, a jaje seksualnu energiju daje.

Istraživanja pokazuju da se svi možemo uzbuditi uz pomoć hrane, samo koju izabrati, pitanje je. Celer je jako dobar jer sadrži feromon androsteron kojeg inače izlučuje nadbubrežna žlijezda te jako uzbuđuje žene. Celer također sadrži hormon dopamin koji povećava razinu testosterona te izaziva požudu. Jedite puno celera za zdrav seksualni život. Ako ste više voćni tip seksualni život će vam se poboljšati ako jedete banane jer one sadrže enzime i vitamin B koji poboljšava razinu energije u tijelu. Pokušajte i s bademima čijom konzumacijom se proizvodi velika količina muških hormona, a od njihovog mirisa su žene strastvenije. Avokado pojačava libido kod muškarca i žene, a i daje dodatnu energiju. Ne smijemo zaboraviti na jagode koje sadrže veliku količinu cinka. A kojom brzinom se želimo seksati – ovisi o cinku u našem tijelu. Jaje snagu daje, a ovaj put i seksualnu energiju. Sadrže vitamine B5 i B6 koji pomažu pri reguliranju hormona, sprečavaju stres i potiču plodnost. Ako ste ipak za nešto konkretno, riba je bogata aminokiselinama koje podižu libido razinu i zbog nje seks traje dulje. Za žene uvijek neizbježna slatka namirnica čokolada je također dobra za povećanje požude, a imamo još jedan razlog zašto se opravdano možemo daviti u njoj. Ako ništa od ovog nemate doma, češnjak također potiče seks jer povećava dotok krvi do naših seksualnih organa. Pa ako vašem partneru ne smeta, glavica češnjaka je dovoljna za veseli provod. Naša preporuka je da napravite gozbu od ovih namirnica i prepustite se požudi.  

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Govorimo o klitorisu. Ženskom organu zaduženom isključivo za seksualno zadovoljstvo!

Zanimljivosti

Posjet, kako ga mnogi nazivaju najpoznatijem i najzloglasnijem, seks-pozitivnom tehno klubu u Europi, berlinskom Kit Kat Clubu.

Seks

Svjetski dan kontracepcije, koji se obilježava 26. rujna, savršena je prilika da se razotkriju neki od najčešćih mitova koji se vežu ovu važnu temu.

Drama Queen

Tko sam ja da komentiram nešto o čemu nemam pojma, je li tako?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.