Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Seks

Hranom poboljšajte svoj seksualni život

Avokado pojačava libido, a jaje seksualnu energiju daje.

Istraživanja pokazuju da se svi možemo uzbuditi uz pomoć hrane, samo koju izabrati, pitanje je. Celer je jako dobar jer sadrži feromon androsteron kojeg inače izlučuje nadbubrežna žlijezda te jako uzbuđuje žene. Celer također sadrži hormon dopamin koji povećava razinu testosterona te izaziva požudu. Jedite puno celera za zdrav seksualni život. Ako ste više voćni tip seksualni život će vam se poboljšati ako jedete banane jer one sadrže enzime i vitamin B koji poboljšava razinu energije u tijelu. Pokušajte i s bademima čijom konzumacijom se proizvodi velika količina muških hormona, a od njihovog mirisa su žene strastvenije. Avokado pojačava libido kod muškarca i žene, a i daje dodatnu energiju. Ne smijemo zaboraviti na jagode koje sadrže veliku količinu cinka. A kojom brzinom se želimo seksati – ovisi o cinku u našem tijelu. Jaje snagu daje, a ovaj put i seksualnu energiju. Sadrže vitamine B5 i B6 koji pomažu pri reguliranju hormona, sprečavaju stres i potiču plodnost. Ako ste ipak za nešto konkretno, riba je bogata aminokiselinama koje podižu libido razinu i zbog nje seks traje dulje. Za žene uvijek neizbježna slatka namirnica čokolada je također dobra za povećanje požude, a imamo još jedan razlog zašto se opravdano možemo daviti u njoj. Ako ništa od ovog nemate doma, češnjak također potiče seks jer povećava dotok krvi do naših seksualnih organa. Pa ako vašem partneru ne smeta, glavica češnjaka je dovoljna za veseli provod. Naša preporuka je da napravite gozbu od ovih namirnica i prepustite se požudi.  

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zdravstveni karton

Teško svakodenevnom prehranom možemo unijeti sve potrebne doze vitamina i minerala

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Zanimljivosti

Novo izdanje Ženske priče održat će se uklubu hrvatskih glazbenika SAX! 

Gastronomija

Ovi ukusni muffini sadrže antistresne sastojke banane, orahe, cjelovite žitarice niskoga GI-a, bogate biljnim vlaknima, a kako ne sadrže mlijeko nego sok od jabuke,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.