Predstavljamo

Humanitarna akcija za pomoć Klaićevoj bolnici

Sva sredstva od kupnje ulaznica za ovo humanitarno modno događanje bit će donirana Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj

Ovog petka, 26. svibnja 2015., započinje humanitarna akcija “Udahnimo život” kojom se prikupljaju sredstva za nabavku posebnog instrumenta za osiguranje zračnog puta u anatomski otežanim uvjetima. Riječ je o Bonfils intubacijskom endoskopu koji je nužno potreban Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj. Akcija će započeti modnom revijom hrvatskih dizajnera odjeće i nakita koji će svoje najnovije kolekcije predstaviti u Zagrebu u Muzeju za umjetnost i obrt. Sva sredstva od kupnje ulaznica za ovo humanitarno modno događanje bit će donirana Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj za kupnju Bonfils intubacijskog endoskopa.

“Bonfils retromolarni intubacijski endoskop posebno je pogodan kod limitirane pokretnosti vratne kralježnice, trizmusa ili okovratnika, jer svojom konstrukcijom prati anatomsku strukturu i nije potrebno primjenjivati povećanu silu te je zato osobito prikladan kod otežane intubacije djece. Uspješnost intubacije je 99%, osim u ekstremnim slučajevima kad usna šupljina nije prohodna. Nabavkom tog uređaja uveliko bi se olakšalo malim pacijentima kao i njihovim liječnicima“, objašnjava pročelnica Zavoda za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno lječenje Klinike za dječje bolesti prof. dr. sc. Ljiljana Popović, dr. med.

Svoje kolekcije predstavit će modni brendovi Hippy garden, LP design i DI Dizajn, dizajnerice Iva Karačić i Ivona Martinko, a posebnu notu čitavom događaju dat će dječja revija modnog brenda daVida’s. Projekt su podržali i dizajneri nakita Zdravka Radić, Sabina Kolonić, Saša Magdić, Andrea Rosandić, te Eva Lumezi. Uz pratnju gudačkog kvarteta FOUR by Quartet nove modele uzvanicima će predstaviti plesačice plesnog centra TALA.

Budite i vi dio ove humanitarne priče i kupnjom ulaznice po cijeni od 100,00 HRK pridružite se liječnicima Klinike za dječje bolesti Zagreb „Klaićeva“ i hrvatskim dizajnerima kako bi ostvarili cilj i skupili sredstva potrebna za kupnju Bonfils intubacijskog endoskopa. Akciju možete podržati i donacijom na Žiro račun HR8823600001501627850 sa svrhom plaćanja DONACIJA ZA KLAIĆEVU – UDAHNIMO ŽIVOT.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Predstavljamo

Humanitarna inicijativa “Iz ljubavi za djecu”, koju organiziraju Procter & Gamble i Kaufland, a provodi Hrvatski Crveni križ, traje do 21. veljače 2016. godine.

Predstavljamo

Europa Donna zastupa interese žena Europe glede raka dojke pred lokalnim i državnim vlastima te pred institucijama Europske unije.

Događanja

Dobrota u riječima stvara povjerenje. Dobrota u mislima stvara dubinu. Dobrota u davanju stvara ljubav. Nadamo se da će i ovaj mali korak dobrote...

Predstavljamo

Dovoljno je u aplikaciju predviđenu za humanitarnu akciju postaviti „selfie“ s Fordom te kratku priču ili komentar

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version