Kultura

Humanitarno-prodajna izložba fotografija “Tražimo riječ – Fotografi za djecu SUVAG-a”

U organizaciji Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG i tvrtke Fototeh, u subotu 28. veljače, na Boćarskom domu bit će organizirana humanitarno-prodajna izložba "Tražimo riječ – Fotografi za djecu SUVAG-a", a prihod od prodaje fotografija namijenjen je kupnji opreme za SUVAG, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.
U organizaciji Poliklinike za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG i tvrtke Fototeh, u subotu 28. veljače, na Boćarskom domu bit će organizirana humanitarno-prodajna izložba "Tražimo riječ - Fotografi za djecu SUVAG-a", a prihod od prodaje fotografija namijenjen je kupnji opreme za SUVAG, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare.<br />
Posjetitelje očekuje vrijedan opus autorskih fotografija koje će biti dostupne po cijeni već od 50 kuna. Također će biti organizirana i aukcija fotografija, a posjetitelji će se moći družiti i sa nekim autorima fotografija.

Zainteresirani će se moći fotografirati, te po simboličnoj cijeni kupiti te fotografije.

Logopedi Poliklinike SUVAG od 10 do 17 sati davat će besplatne savjete, a besplatne će biti i konzultacije s profesorima engleskog, njemačkog, talijanskog i španjolskog jezika, za djecu i odrasle.

Sredstva dobivena prodajom fotografija bit će utrošena za nabavku dijagnostičko-rehabilitacijske opreme, kao i za osnivanje dječje fotografske sekcije u Poliklinici SUVAG, najavila je ravnateljica SUVAG-a Adinda Dulčić.

Želja nam je nabaviti elektroakustički rehabilitacijski uređaj Digidel 5000, koji se koristi u terapiji mucanja, čime se mogu značajno reducirati zastoji u govoru, rekla je Dulčić. Dodala je kako bi također trebali i softwersku nadogradnju postojećeg uređaja za ispitivanje sluha i ravnoteže, za što raniju, precizniju i potpuniju dijagnostiku kod male djece.

(Hina)

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version