Knjige i glazba

Idealna inspiracija za svakodnevicu

Najtraženiji poklon za dragu prijateljicu sada dolazi u obliku modernog rokovnika i nudi sve na jednom mjestu.

Lifestyle ikona svoje generacija, Ella Dvornik, u suradnji s drogerijom BIPA Hrvatska, osmislila je jedan sasvim drugačiji rokovnik – „girlish“ džepni podsjetnik, koji je odmah postao pravi hit.

Imendan, rođendan, tulum, domaća zadaća……Obični rokovnici su najčešće dosadni, a popis obveza je najčešće predugačak i nezanimljiv.

Rokovnik kojeg svi želimo je onaj koji će odraziti našu osobnost. Stoga, najtraženiji poklon za dragu prijateljicu sada dolazi u obliku modernog rokovnika i nudi sve na jednom mjestu.

S četiri različita razigrana i vesela vizuala, dizajn rokovnika by Ella Dvornik prati modne trendove i donosi jake i upečatljive boje na naslovnicama.  Rubrike rokovnika organizirane su kako bi poslužile za bolju organizaciju privatnog i poslovnog života.

I misli i ideje sada mogu biti posložene i zapisane! Osim važnih datuma i brojeva, rokovnik sadrži niz motivacijskih poruka za inspirativni početak dana, podsjetnike na stvari koje zaboravljamo, wish liste za stvari koje želimo, kao i niz drugih „ženskih“ tema.

Rokovnik by Ella Dvornik u prodaji je u svim BIPA trgovinama po cijeni od 79,90 kn.

Detalje o rokovniku pogledajte i u video snimci Elle Dvornik na njenoj FB stranici: https://www.facebook.com/pg/elladvornik/videos/

[box style=”0″]

U suradnji s Bipom, a s ciljem promocije proizvoda darujemo 1 rokovnik. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #tulum

Prijave primamo do 18. siječnja, točno u podne.

Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke dostavljaju u inbox na našem Facebooku.

Dobitnica: Đurđica Duić.

[/box]

Ne propustite

S modne piste

Prestižna dodjela nagrada u modnoj i lifestyle industriji, My Global Fashion Awards, ove godine putuje u Savudriju, a glavno poprište svih događanja bit će...

Beauty report

Ella Dvornik u blogerskom je svijetu postigla zavidan status dok kozmetika essence i Catrice u beauty svijetu predstavljaju kultne make up ikone.

Celebrity

Nedavnim objavama na društvenim mrežama, Ella Dvornik oraspoložila je svoje pratitelje. Podijelila je zanimljivu informaciju o navikama svog pokojnog oca Dina Dvornika.

Fashion report

Kako bi pokazao dozu romantike, Guess je ovoga puta odabrao osebujnu Ellu Dvornik.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version