Beauty report

Igrajte se osunčanim tenom

Guerlain 2009 Terracotta – esencijalni pomoćnik za preplanulo tijelo.
Guerlain 2009 Terracotta - esencijalni pomoćnik za preplanulo tijelo.<br />
S prvim sunčanim zrakama dolazi i želja za nošenjem haljina i suknja koje otkrivaju naše tijelo. S obzirom da smo svu boju stečenu prošlog ljeta odavno izgubili, vrijeme je da malo poradimo na tome, a Guerlain nudi odlično rješenje – Terracotta Mineral Powder, brončani puder s mineralima za lice te Terracotta – Soothing Moisturising Mist, sprej za njegu kože.

Napokon puder u prahu koji ne leti po svuda i koji je jednostavan za nanošenje. Nerazdvojan je od Kabuki kista posebno kreiranog kako bi glatko i ujednačeno nanio mineralni puder. Mineral koji pruža osunčani, prekrasan mat ten, ujednačava ten bez efekta pokrivanja. Cijena ovog pudera iznosi 421,90 kuna.


Miris i njega za kožu u jednom

Svi znamo da sunčanje, bilo prirodno ili putem solarija, isušuje kožu. Guerlain je stoga osmislio Terracotta – Soothing Moisturising Mist, sprej za njegu kože koji, osim što blago hladi i pruža predivan miris, pospješuje osunčani ten i regenerira kožu.

Ovaj proizvod obogaćen je proteinima biljaka i kompleksom za pospješivanje osunčanog tena te čini kožu izuzetno mekanom i senzualnom. Boja se uz pomoć ovog spreja nakon sunčanja postepeno razvija i djeluje veoma prirodno i ujednačeno. Cijena spreja iznosi 349,30 kuna.

Ovako divno, osunčano tijelo sigurno ćete htjeti naglasiti i odgovarajućim make up-om. Probajte s linijom maštovito upakiranih Guerlain proizvoda: Fard Indien sjenilo za oči s mineralima (218,60 kn), Gloss Cashemere sjajilo za usne s baršunastom mat bojom (205,00 kn) , Lip Balm balzam za usnice (210,00 kn), Khol Kajal olovka za oči (232,30 kn) te lak za nokte (165,70 kn).
 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Kako postići da su usne putene, mekane i zavodljive – evo nekoliko savjeta.

Savjeti i preporuke

Sunce ima mnogo pozitivnih strana - utječe na dobro raspoloženje, na proizvodnju vitamina D, bolju cirkulaciju i povećanje proizvodnje melanina, no nije poželjno pretjerano...

Savjeti i preporuke

Teint Idole Ultra Wear prošao je i ultimativni test – izdržao je cijeli dan, bez popravljanja te se na licu ni nakon užurbanog dana...

Savjeti i preporuke

Unaprijeđeni Teint Idole Ultra Wear obogaćen je s 81% seruma za njegu kože, zaštitom protiv zagađenja iz zraka urbanih sredina te zaštitnim faktorom SPF...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version