Trendovi

Igre, smijeh i nagrade

U Avenue Mallu dan protječe u znaku sporta i automobila.
Trećega dana fešte u Avenue Mallu pred posjetiteljima su novi izazovi. Nakon što smo jučer uživali u ponudi hrane i pića, danas tijelo treba razgibati, skinuti višak kalorija prikupljen od slatkiša kojima nismo mogli odoljeti.

Za zabavno vježbanje pobrinuo se Turbo sport. Dva i pol sata koliko će trajati dvije biciklističke utrke bit će sasvim dovoljno da se vratimo u dobru formu i poletno nastavimo radni tjedan.

U 17.30 sati počinje utrka spore vožnje na Giant Rock biciklima. Natjecatelji će morati prevaliti „čak“ pet metara. Nakon ove utrke koja će oraspoložiti ne samo natjecatelje, nego i publiku bit će i onih koji će poželjeti još koji puta okušati se u sličnim natjecanjima. Naravno, trebat će im bicikl za vježbanje. Turbo sport je izložio svoju ponudu vani, zajedno s orbitrekom. Prilika je dobra, cijene su snižene svim modelima 20 posto, a Giant Rocku 25 posto.

Nakon što sporom vožnjom ojačamo trbušne mišiće možemo još sudjelovati u nekoj od tri utrke na sobnim biciklima koje počinju u 19 sati i traju po 10 minuta. Tko prevali veću udaljenost kao nagradu ponijet će kući ruksak sa sportskom opremom.

Obilazak promotivnih pultova

Poglede posjetitelja Avenue Malla zasigurno će privući izložba automobila, ali i hostese koje vam mogu odgovoriti gotovo na sva pitanja. Modele izlažu Nissan, Opel Kozina i PZ Auto – VW Polo.

Za one koji namjeravaju kupiti novi automobil ovo je idealna prilika da uštede benzin i vrijeme te na jednom mjestu saznaju sve što ih zanima. Trebaju samo obići promo pultove.

Kako bismo produbili znanje o automobilima i sportu pobrinut će se danas i Algoritam. Izdanja s tom tematikom mogu se nabaviti uz prigodan popust od 10 posto. I narednih dana ova izdavačka kuća uključivat će se s popustima u slavljeničke teme najvećeg trgovačkog centra.

Predstavljanje udruga

Želite više saznati o malom nogometu? U Avenue Mallu gostuju predstavnici SRD Remetinec koji će sa žarom zaljubljenika objasniti svaku i najsitniju pojedinost. Kod njih možete zaigrati i stolni nogomet. Za igru trebate partnera, a dalje sve ovisi o vama.

Od udruga u Avenue Mallu danas su također Odred izviđača Savski Gaj i Rotor. Pripremili su sadržaje za posjetitelje i jedva čekaju da ih potražite.

Nemoguće je pobrojati sve što će se do kraja dana događati trećega dana veeelikog tuluma. Odvojite malo vremena i sami ćete se uvjeriti. Ne stignete li ranije, svakako neka vas onda popodne ili predvečer noge lake odvedu do omiljenog okupljališta Zagrepčana.


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Budi fit

Aikido društvo Zagreb ulazi u četvrto desetljeće djelovanja (31 godina) i slavi besplatnim treninzima aikida za građane, 4.-27. rujna, u Kući aikida, Koturaška 1.

Zanimljivosti

Toyota Corolla Cross je SUV izvedba najprodavanijeg modela automobila svih vremena, a taj novi član Corolla obitelji ima sve što je potrebno vašoj.

Zanimljivosti

Boris Hanžeković memorijal - WA Continental Tour Gold miting ove godine donosi čak tri dana vrhunske atletike.

Dobar posao

Ono što mi nedostaje u Brazilu nalazim u Hrvatskoj, a ono što mi nedostaje u Hrvatskoj nalazim u Brazilu.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version