Moj dom

IKEA katalog za 2012.

Dom ne treba biti veliki, već samo – pametan.
Otvaranje prve hrvatske IKEA robne kuće najavljeno je za 2012. godinu, a do tada ćemo još uvijek za uređenje doma u popularnom IKEA stilu morati potegnuti do Austrije. Švedski gigant, kada je u pitanju uređenje interijera, do sada je uspješno unosio šarenilo i pregršt fantastičnih ideja u domove milijuna i milijuna obožavatelja urbanog stila koji si svatko može priuštiti.

Specifična za IKEU, ljubav prema malim prostorima, vođena filozofijom Dom ne treba biti veliki, već samo pametan, i dalje je lajt motiv kolekcija koje tek bivaju predstavljene. Stručnjaci koji su radili na najnovijim idejama ponovno nude puno fantastičnih ideja kako mali prostor učiniti većim i kako izvući najviše iz njega.

'Male ideje za male stanove' uključuju moderne krevete na kat, police za knjige na vrhu prozora, zidove za pohranu, ugradbene ormare… Kao mađioničar sklopivog, fleksibilnog i pokretnog namještaja, IKEA je prva prepoznala ekonomičnost življenja u malim prostorima u današnje vrijeme te svake godine upravo najviše svojih ideja upućuje u tom smjeru.



IKEA uvijek zadovoljava najrazličitije ukuse, pa se tako i u ovom katalogu može naći za svakoga po nešto, ali uvijek uz jaki naglasak na tome da živimo u moderno doba i da dizajn koji je najtraženiji mora biti – urbani. Uz pomoć trikova Ikeinih stilista, svatko može živjeti u urednom, pametno organiziranom i modernom prostoru, bez obzira na kvadraturu doma.

Najnoviji IKEA 2012 katalog nudi inspiraciju za uređenje dnevnih boravaka, kuhinja, radnih površina i dječjih soba, uz pregršt prekrasnih kolekcija namještaja u jakim bojama koji imaju moć da vaš dom transformiraju u ugodan prostor u kojem ćete uživati vi, vaša obitelj i vaši prijatelji.

Spavaće sobe

Među najrazličitijim stilskim idejama za uređenje spavaće sobe, jedna je poveznica – izbačeni su ormari. Kako bi se prostor u kojem spavamo i odmaramo se bio što prostraniji i ugodniji, IKEA preporučuje da se umjesto ormara za pohranu odjeće i ostalih svari koriste police koje se mogu prekriti dekorativnim zavjesama.



Kuhinje

Kao što kažu u IKEI, kuhinja je srce doma, i upravo stoga bismo toj prostoriji trebali posvetiti posebnu pažnju i urediti je prema našim željama i potrebama, a uporaba pokretnog namještaja te namještaja s pametno organiziranim prostorom prioritet je.



Radne površine

Ovisno o prostoru kakvim raspoloažate sigurno ćete naći pokoju ideju koja će pomoći da radnu površinu savršeno ukomponirate u vlastiti dom.



Dječje sobe

Ideje za uređenje dječjih odlikuju se kreativnošću i praktičnošću, a ono što nam uvijek najviše upada u oči jesu fantastična rješenja za skladištenja omiljenih dječjih predmeta – igračaka!



Dnevni boravci

Jednostavan  a moderan dizajn, jednostavan za održavanje, i koji ne iziskuje prevelike budžete – karakterističan je za IKEU, a t su odluke koje možemo pronaći u raznolikim prijedlozima za uređenje dnevnih boravaka. Ove sezone ističu se boje i detalji koji pomažu da u prostor unesemo malo vlastitog karaktera, te odlična rješenja za pohranu predmeta. U prostoriji u kojoj borave svi članovi obitelji i prijatelji prema Ikei, treba vladati veselje.



Kompletan katalog (s cijenama u EUR) možete pogledati OVDJE.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Moj dom

Pogledajte što svjetski dizajneri preporučuju kao osnovne elemente udobne i moderne spavaće sobe koja će vam osigurati miran i okrepljujući san.

Darivanje

Ususret Majčinu danu na naše tržište stiže nova domaća slikovnica posvećena upravo – majčinoj ljubavi.

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Zanimljivosti

Istakni svoj jedinstveni stil uz orginalne TOCO tenisice

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version