Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti i preporuke

Imate problema s opadanjem kose?

Organsko ulje konoplje bogato je esencijalnim masnim kiselinama (EFA) i omega-3, 6 i 9 masnim kiselinama koje su ključne za zdrav rast kose.

Beauty industrija osluškuje potrebe suvremenih ljudi, pa se u skladu s time na tržištu pojavljuju odlični proizvodi koji svojim formulama otklanjaju i umanjuju različite probleme na koži, kosi i noktima. Tekuća, 2021.godina svakako će ostati zapamćena po odličnim istraživanjima, ali i rezultatima koje u svakodnevnoj njezi pruža organsko ulje konoplje. Često se opisuje kao „najsavršenije uravnoteženo prirodno ulje“ koje se sastoji od esencijalnih masnih kiselina, koje stimuliraju, vlaže i štite kožu i kosu.


U čemu je tajna? 


Organsko ulje konoplje bogato je esencijalnim masnim kiselinama (EFA) i omega-3, 6 i 9 masnim kiselinama koje su ključne za zdrav rast kose. Jedinstvena svojstva ovog čudesnog ulja kombiniraju se s organskim biljnim ekstraktom i sastojkom Baicapil TM , sinergijskom kombinacijom biljnih aktivnih sastojaka koja može stimulirati rast kose i pomoći u sprječavanju gubitka kose s vidljivim učinkom.

Tri koraka do savršene kose uz dr.Organic! 

Dr. Organic Hemp Rescue tretmani u 3 koraka kombinacija je klinički dokazanog blagotvornog učinka sastojka BaicapilTM u organskom ulju konoplje i mnoštvom prirodnih i organskih ekstrakata. Tretman u 3 koraka koji uključuje Rescue šampon, Rescue regenerator i obnavljajući tretman za kosu i vlasište. 

dr. organic Konopljino ulje Rescue šampon– spas i obnova kose 

Jedinstvena uniseks formulacija obogaćena organskim uljem konoplje, sericinom i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima, hmeljom i hibiskusom, koji pomažu u zaustavljanju gubitka kose, stimuliraju rast i poboljšavaju gustoću kose.

Kontinuiranom uporabom ovaj bogati šampon daje kosi energiju i štiti je, čineći je prekrasno revitaliziranom i zdravom.

dr.organic Konopljino ulje Rescue regenerator- pomaže u obnovi oštećene kose za zdrav izgled

Jedinstvena uniseks formulacijaobogaćena organskim uljem konoplje, argininom i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima, hmeljom i hibiskusom, koji pomažu u zaustavljanju gubitka kose, stimuliraju rast i poboljšavaju gustoću kose. Kontinuiranom uporabom ovaj nježan regenerator pomažu u vraćanju vitalnosti folikulima, čime se poboljšava ukupan izgled kose i čini je prekrasno njegovanom i zdravom.

dr.organic Konopljino ulje intenzivna hidratantna maska za kosu

Tjednom uporabom ova intenzivna maska za kosu dubinski regenerira i ojačava vlakna kose, poboljšavajući volumen kose i čineći je otpornijom na lomljenje. Rezultat je gušća kosa s debelim vlasima koja djeluje prekrasno hidratizirano i pomlađeno.  Jedinstvena uniseks formulacija obogaćena organskim uljem konoplje, aminokiselinama i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima koji pomažu u zaustavljanju gubitka kose, stimuliraju rast i poboljšavaju gustoću kose.

dr. organic Konopljino ulje regenerirajući tretman za kosu i vlasište

Stimulirajuća pjena za zdrav rast koseobogaćena organskim uljem konoplje, pantenolom (Provitamin B5) i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima koji pomažu u zaustavljanju gubitka kose, stimuliraju rast i poboljšavaju gustoću kose. Kontinuiranom upotrebom ove pjene koja se ne ispire i koja sadrži BaicapilTM smanjuje se gubitak kose i pospješuje njezin zdrav rast. Pomažu u aktiviranju i zaštiti matičnih stanica folikula kako bi proizvodili snažniju kosu pojačane gustoće i volumena. Rezultat je deblja kosa koja djeluje prekrasno zdravo i puna energije.

BaicapilTM

Patentirani sastojak koji je podvrgnut kliničkim ispitivanjima koja su pokazala njegovu učinkovitost u sprečavanju gubitka kose i poboljšanju rasta kose. Također poboljšava gustoću kose, stimulira rast i čini kosu zdravom. BaicapilTM je pogodan za žene i muškarce i u samo 3 mjeseca redovite uporabe pokazuje rezultate. Ispitivanje na više od 60 osoba pokazalo je da se kontinuiranom uporabom sastojka BaicapilTM kroz 3 mjeseca: gustoća kose povećala do 59,3% dok se rast kose pospješio do 68,6%. 

Više

Beauty report

Recite zbogom suhoj koži i pozdravite hidratiziranu, zdravu i nahranjenu kožu. Imamo četiri nova proizvoda koji mogu učiniti razliku.

Beauty report

Naime, gotovo 70 % svjetske populacije smatra svoju kožu osjetljivom ili preosjetljivom.

Beauty report

Čista, svježa i zdrava koža temelj je svake kvalitetne skincare rutine i najbolja priprema za omiljene make up lookove

Beauty report

L’Erbolario je osmislio liniju inovativnih proizvoda za kosu, nježnih i hranjivih formulacija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.