Savjeti i preporuke

Imate problema s opadanjem kose?

Organsko ulje konoplje bogato je esencijalnim masnim kiselinama (EFA) i omega-3, 6 i 9 masnim kiselinama koje su ključne za zdrav rast kose.

Beauty industrija osluškuje potrebe suvremenih ljudi, pa se u skladu s time na tržištu pojavljuju odlični proizvodi koji svojim formulama otklanjaju i umanjuju različite probleme na koži, kosi i noktima. Tekuća, 2021.godina svakako će ostati zapamćena po odličnim istraživanjima, ali i rezultatima koje u svakodnevnoj njezi pruža organsko ulje konoplje. Često se opisuje kao „najsavršenije uravnoteženo prirodno ulje“ koje se sastoji od esencijalnih masnih kiselina, koje stimuliraju, vlaže i štite kožu i kosu.


U čemu je tajna? 


Organsko ulje konoplje bogato je esencijalnim masnim kiselinama (EFA) i omega-3, 6 i 9 masnim kiselinama koje su ključne za zdrav rast kose. Jedinstvena svojstva ovog čudesnog ulja kombiniraju se s organskim biljnim ekstraktom i sastojkom Baicapil TM , sinergijskom kombinacijom biljnih aktivnih sastojaka koja može stimulirati rast kose i pomoći u sprječavanju gubitka kose s vidljivim učinkom.

Tri koraka do savršene kose uz dr.Organic! 

Dr. Organic Hemp Rescue tretmani u 3 koraka kombinacija je klinički dokazanog blagotvornog učinka sastojka BaicapilTM u organskom ulju konoplje i mnoštvom prirodnih i organskih ekstrakata. Tretman u 3 koraka koji uključuje Rescue šampon, Rescue regenerator i obnavljajući tretman za kosu i vlasište. 

dr. organic Konopljino ulje Rescue šampon– spas i obnova kose 

Jedinstvena uniseks formulacija obogaćena organskim uljem konoplje, sericinom i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima, hmeljom i hibiskusom, koji pomažu u zaustavljanju gubitka kose, stimuliraju rast i poboljšavaju gustoću kose.

Kontinuiranom uporabom ovaj bogati šampon daje kosi energiju i štiti je, čineći je prekrasno revitaliziranom i zdravom.

dr.organic Konopljino ulje Rescue regenerator- pomaže u obnovi oštećene kose za zdrav izgled

Jedinstvena uniseks formulacijaobogaćena organskim uljem konoplje, argininom i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima, hmeljom i hibiskusom, koji pomažu u zaustavljanju gubitka kose, stimuliraju rast i poboljšavaju gustoću kose. Kontinuiranom uporabom ovaj nježan regenerator pomažu u vraćanju vitalnosti folikulima, čime se poboljšava ukupan izgled kose i čini je prekrasno njegovanom i zdravom.

dr.organic Konopljino ulje intenzivna hidratantna maska za kosu

Tjednom uporabom ova intenzivna maska za kosu dubinski regenerira i ojačava vlakna kose, poboljšavajući volumen kose i čineći je otpornijom na lomljenje. Rezultat je gušća kosa s debelim vlasima koja djeluje prekrasno hidratizirano i pomlađeno.  Jedinstvena uniseks formulacija obogaćena organskim uljem konoplje, aminokiselinama i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima koji pomažu u zaustavljanju gubitka kose, stimuliraju rast i poboljšavaju gustoću kose.

dr. organic Konopljino ulje regenerirajući tretman za kosu i vlasište

Stimulirajuća pjena za zdrav rast koseobogaćena organskim uljem konoplje, pantenolom (Provitamin B5) i klinički dokazanim prirodnim biljnim aktivnim sastojcima koji pomažu u zaustavljanju gubitka kose, stimuliraju rast i poboljšavaju gustoću kose. Kontinuiranom upotrebom ove pjene koja se ne ispire i koja sadrži BaicapilTM smanjuje se gubitak kose i pospješuje njezin zdrav rast. Pomažu u aktiviranju i zaštiti matičnih stanica folikula kako bi proizvodili snažniju kosu pojačane gustoće i volumena. Rezultat je deblja kosa koja djeluje prekrasno zdravo i puna energije.

BaicapilTM

Patentirani sastojak koji je podvrgnut kliničkim ispitivanjima koja su pokazala njegovu učinkovitost u sprečavanju gubitka kose i poboljšanju rasta kose. Također poboljšava gustoću kose, stimulira rast i čini kosu zdravom. BaicapilTM je pogodan za žene i muškarce i u samo 3 mjeseca redovite uporabe pokazuje rezultate. Ispitivanje na više od 60 osoba pokazalo je da se kontinuiranom uporabom sastojka BaicapilTM kroz 3 mjeseca: gustoća kose povećala do 59,3% dok se rast kose pospješio do 68,6%. 

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version