Kultura

Imperator – Bogovi rata

Osvoji do sada neispričanu priču iz daleke prošlosti o veličanstvenim podvizima Julija Cezara.
Conn Iggulden suvremeni je britanski pisac povijesnih romana. Napisao je trilogiju o Džingis-kanu i serijal o Imperatoru – Juliju Cezaru. Koautor je bestselera The Dangerous Book for Boys. Živi sa suprugom i dvoje djece u Hertfordshireu.



Godina je 53. prije Krista. Nakon pobjede u Galiji, Julije Cezar prelazi sa svojim okorjelim legijama rijeku Rubikon prijeteći samom Rimu. Čak je i genijalni strateg Pompej zatečen napadom i primoran napustiti grad. Uskoro će se rimske vojske sukobiti u krvavom građanskom ratu, vođene dvama najvećim generalima koji su ikada prošetali između sedam brežuljaka. Tako započinje zadnji dio briljantne sage o Juliju Cezaru u kojem je opisana njegova konačna sudbina – sudbina koju neće odlučiti legije, nego njegov prijatelj Brut i egipatska kraljica Kleopatra koja će donijeti na svijet njegova jedinoga sina.

OSVOJI KNJIGU

Znanje vam poklanja knjigu Imperator – Bogovi rata autora Conna Igguldena.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na igra@mmreza.hr s naslovom BOGOVI RATA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Koju rijeku prelazi Julije Cezar u pohodu na Rim?

Vaše prijave primamo do 31. listopada 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Dobitnica je Jelena Šešelj. Čestitamo!

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

She Book Club

S ljubavlju, Pamela otkriva nam sasvim novu stranu Pamele, pravu istinu o njezinom životu i karijeri dajući cjeloviti prikaz svog života bez uljepšavanja.

She Book Club

Intrigantna priča, veličanstvena norveška divljina i četiri junakinje povezane ubojstvom jamstvo su za novu uspješnicu. 

She Book Club

Može li ih neočekivana tragedija i njihova tvrdoglavost razdvojiti ili će se Donovan i Wynter ipak othrvati duhovima prošlosti i pustiti ljubav u svoje...

She Book Club

“Oporavak Rose Gold” nevjerojatno je napeta priča o opsesiji, pomirenju i osveti, psihološki dvoboj ličnosti koje pod površinom ljubavi skrivaju mračne tajne o kakvima...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version