Dobar posao

Infopunkt.tv obilježio 2. godinu rada

Usluge agencije svakodnevno koristi više od 500 registriranih medijskih korisnika.
Video news agencija Infopunkt.tv obilježila je drugu godinu rada u kojoj je ostvarila više od 3 milijuna i 500 tisuća posjeta od strane registriranih medijskih korisnika te gotovo 16 000 preuzetih video materijala. Infopunkt.tv jedinstveni je hrvatski medijski proizvod i nezaobilazan medijski servis putem kojega više od 500 registriranih medijskih korisnika u zemlji i regiji svakodnevno s web stranice www.infopunkt.tv preuzima video materijale koje potom objavljuje u svojim informativnim programima, emisijama i rubrikama.

Infopunkt.tv elektroničkim medijima tj. svim nacionalnim i lokalnim TV kućama, internetskim portalima s video sadržajima kao i radio postajama svakodnevno omogućuje preuzimanje video vijesti i tonova sa svih bitnih dnevnih političkih, gospodarskih, sportskih i kulturnih događanja u našoj zemlji, a u suradnji s regionalnim izvještajnim agencijama iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Slovenije uskoro pokreće i dnevni servis "Vijesti iz regije" s najaktualnijim video materijalima i snimkama događanja u regiji.



Osim nacionalnih i lokalnih TV postaja, najvećih i najutjecajnijih Internet portala, korisnici usluga medijskog servisa Infopunkt.tv su i regionalne medijske kuće, marketinške i PR agencije, političke stranke, tijela državne uprave i samouprave, neprofitne organizacije i udruge, strukovne organizacije i tvrtke.

U dvije godine postojanja Infopunkt.tv se nametnuo kao nezaobilazan B2B alat i servis koji ostvaruje svakodnevnu suradnju s gotovo svim medijima u Hrvatskoj i regiji, omogućujući im preuzimanje atraktivnih materijala, ekskluzivnih informacija i “vrućih vijesti” u najbržem roku, najvećoj tehničkoj, produkcijskoj (broadcast i streaming) kvaliteti te obradu materijala u skladu s uređivačkom politikom svake pojedine medijske kuće.

Infopunkt.tv od početka godine ima i novu urednicu. Vesna Ratković koja je u Infopunktv.tv došla s Hrvatske televizije, šest je godina radila kao novinarka u Informativnom programu HTV-a. Dolaskom u Infopunkt.tv preuzela je brigu o cjelokupnom funkcioniranju servisa koji djeluje u sklopu Medijske mreže.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Događanja

Pripremite se za najhladniju zimu uz najbolje cijene i vrhunsku kvalitetu auto opreme u AH Servisima

Život u dvoje

Internetski servis ženama slomljena srca omogućuje osvetu.

Obitelj

Pokrenut je besplatni online servis - Dadilje.net

Događanja

Zbogom stara godino, svima sretna nova!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version