Beauty report

Inovacija iz Eucerina: Hyaluron-Filler anti-age njega sa smanjenim utjecajem na okoliš

Zdraviji okoliš znači i zdraviju kožu, što je prepoznao Eucerin preuzimajući odgovornost ne samo za njegu kože, nego i za naš planet.

Uslijed globalnog zatopljenja i ekološke krize s kojim se svijet suočava, više od trećine građana spremno je potražiti preparate za njegu koji su bolji i zdraviji za životnu okolinu te očekuju mogućnost “zelenijeg” izbora od globalnih brendova. Ovo posebno vrijedi kada je u pitanju njega kože. Koža je prva granica u odnosu na vanjski svijet, zbog čega je podložna negativnim utjecajima kao što je pojačano UV zračenje, zagađenje i razni alergeni.

Zdraviji okoliš znači i zdraviju kožu, što je prepoznao Eucerin preuzimajući odgovornost ne samo za njegu kože, nego i za naš planet.

Odgovornost za okoliš

Zahvaljujući brojnim inovacijama, preispitivanju načina na koji inoviraju, proizvode i pakiraju preparate za njegu, Eucerin je odgovorio na nove izazove. Kao pionir u njezi kože, brend se vodi uvjerenjem kako preparati za njegu trebaju biti dobri za pojedince, za zajednice s kojima surađuje u nabavi sirovina i za planet.

Eucerin je odlučan u predvođenju ekološke i društvene transformacije u ovom smjeru. Slijedeći postavljene ambicije, u Eucerinu su se obvezali formulirati i pakirati dobro poznate preparate za njegu na održiviji način. Postavljen je cilj da se do 2025. smanji potrošnja plastike za približno 50% i uštedi više od 200 tona papira godišnje, u odnosu na 2019.

Do 2025. većina Eucerinove ambalaže moći će se reciklirati, ponovno upotrijebiti ili ponovno puniti, a kozmetičke formulacije bit će bez mikroplastike, ciklometikona i oktokrilena, a sve kako bi se smanjio utjecaj preparate na okoliš.

Revolucionarna Hyaluron-Filler njega protiv starenja

Eucerin – vodeći inovator unutar njege kože lica i tijela, predstavlja Hyaluron-Filler Refill, ponovno punjenje omiljene anti-age njege. Hyaluron-Filler Refill dnevna krema za suhu kožu sa SPF 15 i UVA zaštitom te Hyaluron-Filler Refill noćna krema posebno su formulirane za smanjenje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore.

Jedinstvena formula njege obogaćena je s tri ključna sastojka: s hijaluronskom kiselinom, saponinom i enoksolonom koji istovremeno hidriraju i povećavaju učinkovitost u borbi protiv prvih znakova starenja kože. Novo, jedinstveno pakiranje sadrži 90% manje plastike u odnosu na standardno i napravljeno je od 91,7% recikliranog papira, što ju čini podjednako dobrom za njegu kože i za očuvanje planeta.

Hijaluronska kiselina – ključni anti-age sastojak

Učinkovitost Hyaluron-Filler linije krije se u inovativnoj formuli njege koja kombinira dvije vrste hijaluronske kiseline. Visokomolekularna hijaluronska kiselina zaglađuje i vlaži vanjske slojeve kože dok niskomolekularna hijaluronska kiselina (koja je 40 puta manja) prodire dublje u epidermalne slojeve kože gdje nastaju duboke bore.

Osim toga, formula je obogaćena glicerinom koji visoko hidrira kožu i značajno povećava vlažnost, provitaminom B5 koji tijekom noći aktivno regenerira i jača kožu te vitaminom E koji oslobađa kožu od oksidativnog stresa.

Inovativni 3x učinak koji briše bore

Klinički i dermatološki dokazano učinkovita Hyaluron-Filler njega temelji se na tri inovativna učinka:

  • ISPUNJAVA – Formula s makro-hijaluronskom kiselinom i mikro-hijaluronskom kiselinom pruža hidraciju i epidermalno punjenje finih linija i bora.
  •  STIMULIRA – Bioaktivni glicin saponin stimulira dermalne fibroblaste na proizvodnju hijaluronske kiseline +256 % i kolagena +49%
  • ŠTITI PRIRODNI HIJALURON KOŽE – Enoksolon štiti prirodnu hijaluronsku kiselinu kože i smanjuje enzimsku razgradnju hijaluronske kiseline > 50%.

Reciklirajte i dobivajte uz Eucerin

Kako bi i korisnike Eucerin njege uključio u krug održivosti i potaknuo na promišljanje o zaštiti okoliša, brend ima aktualnu promociju Recikliram i dobivam. U suradnji s Farmacia ljekarnama, u koje korisnici mogu donijeti praznu Eucerin ambalažu, u zamjenu za 6 praznih ambalaža Eucerin poklanja odabranu njegu na dar.

U promociju je uključena Eucerin plastična, staklena i ambalaža pod pritiskom. Popis Farmacia ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u kojima se može praznu Eucerin ambalažu zamijeniti besplatno za novu njegu dostupan je ovdje.

Nova Hyaluron-Filler Refill linija njege lica obuhvaća

Eucerin Hyaluron-Filler Refill dnevna krema za suhu kožu sa SPF 15

  • Dnevna anti-age krema za suhu kožu
  • UVA i UVB zaštita (SPF 15)
  • Ispunjava fine linije i bore
  • Potiče proizvodnju hijaluronske kiseline
  • Nekomedogena njega
  • Odlična podloga za šminku

Eucerin Hyaluron-Filler Refill noćna krema

  • Noćna krema protiv bora s hijaluronskom kiselinom
  • Prikladna za sve tipove kože
  • Ispunjava najdublje bore iznutra prema van
  • Podupire proces obnavljanja kože
  • Nekomedogena njega
  • Brzo upijajuća formula

Ne propustite

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Zanimljivosti

Kraljica Hrvatske najstariji je i najprestižniji izbor ljepote. Ujedno je prvi i jedini izbor za kojeg se veže povijesna zanimljivost.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version