Inovativni NIVEA iskorak u njezi kose

U opuštenoj atmosferi showrooma Poppy uz posebnu gošću iz odjela za istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf, stručnjakinju za kosu, Marion Detert, NIVEA je predstavila najnoviju inovaciju – revolucionarni KeraDETECT sustav za obnavljanje kose.

KeraDetect sustav jedinstvena je kombinacija triju komplementarnih aktivnih tvari: Repair Active, pantenola i peptida koji obnavlja strukturu vlasi iznutra na mjestima gdje postoje oštećenja, štiti kosu te ju čini mekom i glatkom na dodir.

NIVEA je ovu godinu posvetila njezi kose, jednom od glavnih ženskih aduta. Kako bi kosa bila lijepa i zdrava, potrebno ju je pravilno njegovati, a upravo je NIVEA inovativnim KeraDetect sustavom napravila presedan u njezi kose. KeraDETECT sustav sadrži pozitivno naelektrizirane molekule koje privlače negativno naelektrizirane dijelove kose te ju tako obnavljaju točno na mjestima na kojima je oštećena, dok je istovremeno štite i čine mekom. Kako bismo olakšali svakodnevne izazove žena u njezi kose NIVEA već godinama ulaže u inovacije i razvoj novih proizvoda te postavlja nove trendove u segmentu njege kose.”, rekla je Marion Detert.

Mateja Švađumović i MarionDetert

Mateja Švađumović i MarionDetert

Novi inovativni KeraDETECT sustav dio je Repair&Targeted Care linije za obnavljanje suhe i oštećene kose koja je predstavljena prošle godine. Linija sadrži šampon i regenerator koji osim inovativnog sustava sadrži i njegujuću formulu s Nutri Essences: dragocjenim uljem makadamije i Eucerit®-om. Novom formulom i sastojcima obogaćene su sve NIVEA linije za njegu kose koje su osvanule i u novom ruhu – modernoj, atraktivnoj i praktičnoj ambalaži.

Istraživanje

Da žene vjeruju NIVEA inovacijama pokazali su sjajni rezultati testiranja Repair&Targeted Care šampona koje je predstavila Mateja Švađumović, brand menadžerica Beiersdorfa. Od ukupno 110 žena koje su sudjelovale u testiranju njih 97% bi preporučilo proizvod, a više od 90% ispitanica ima vrlo pozitivan opći dojam o proizvodu. Njih čak 99% smatra da im proizvod čini kosu zdravijom, a 82% da novi šampon obnavlja kosu upravo tamo gdje je to potrebno. 95% ispitanica misli da novi proizvod pruža vidljivu učinkovitost, a 96% kupilo bi ponovno šampon.

Neka od iskustva ispitanica:

”NIVEA Repair&Targeted Care šampon je poseban zato što je već nakon prvog korištenja kosa osjetno mekša, nahranjena i puno lakše se raščešljava.”

NiveaRepairTargetedCare

Marijana

”Šampon kosu čini mekanom na dodir, a zdravom na pogled.”

Martina

”Predivan miris, formula nježna za vlasište, ali u isto vrijeme iznimno hranjiva. Odlična linija proizvoda!”

Kristina

”Proizvod s kojim se već nakon jednog pranja vide promjene na kosi.”

Petra

Preporuka

NIVEA Repair & Targeted Care šampon

Šampon za njegu kose s inovativnim KeraDETECT sustavom prepoznaje oštećenja vlasi i obnavlja ih baš tamo gdje je potrebno te vraća elastičnost kosi. Njegujuća formula koja sadrži Nutri Essences: dragocjeno ulje makadamije i Eucerit® hidratizira suhu i oštećenu kosu, jača ju izvana i iznutra te ju štiti od lomljenja i ispucalih vrhova. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 21,90 kn

NIVEA Repair & Targeted Care regenerator

Inovativni KeraDETECT sustav prepoznaje oštećenja vlasi i obnavlja ih baš tamo gdje je potrebno te štiti kosu od lomljenja i ispucalih vrhova. Njegujuća formula koja sadrži Nutri Essences: dragocjeno ulje makadamije i Eucerit® prodire dubinski u svaku vlas i obnavlja njezinu strukturu od korijena do vrhova. Za neodoljivo meku i glatku kosu te olakšano raščešljavanje. Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 21,90 kn