Dizajn

Instagram maska za iPhone

Dizajnirajte unikatnu masku uz pomoć vlastitih fotografija.
Casetagram omogućuje korisnicima da sami osmisle i kreiraju vlastitu masku za iPhone. Koristeći aplikaciju Instagram, svatko može sam dizajnirati galeriju slika koje želi imati na maski svog smartphonea. Umjesto dosadne crne boje iPhone-a, možete imati personaliziranu i unikatnu masku koju ste sami dizajnirali.

Sve što trebate je spojiti se na Instagram i poslati fotografije te uz pomoć Casetagrama dizajnirati kolaž slika, a na kućnu adresu ćete dobiti personaliziranu masku od najkvalitetnijeg materijala.



Ova mogućnost vrijedi i za iPhone 4S, a cijena izrade je 35 dolara uz besplatnu dostavu.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Bilo da se želite baviti fotografiranjem proizvoda ili imate proizvode koje morate fotografirati za svoj biznis postoji lista stvari na koje trebamo pripaziti kada...

Duh i tijelo

Iako užasno rasprostranjen i naveliko korišten, prolazi li Instagram ispod radara racionalnom upravljanju našim vremenom, pažnjom i ponajviše, brizi o mentalnom zdravlju?

Moj dom

Kuhinja i blagovaonica su bitni dijelovi svakog doma i mjesto gdje se okupljate sa svojim najbližima, obitelji i prijateljima, kako biste uživali u dobroj...

Dizajn

Studio TE mjesto je za vrhunsku frizuru, ali i mjesto na kojem se svakom klijentu pristupa individualno te se garantira privatnost.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version