Savjeti i preporuke

Intenzivna hidratacija tijela

Linija Garnier Body Intensive 7 Days pruža mljeko za tijelo za svaki tip kože.
Garnier je razvio proizvod za njegu tijela Garnieer Body Intensive 7 Days s L-Bifidusom (lizat Bifidusa) za dugoročnu hidrataciju do 7 dana, s ugodnim mirisom i teksturom koja pruža užitak pri nanošenju. U liniji Garnier Body Intensive 7 Days možete pronaći mljeko za tijelo za svaki tip kože:

Hidratizirajuće mlijeko za normalnu kožu obogaćenim ekstraktima Aloe Vere. Lagana i osvježavajuća tekstura mlijeka, s pažljivo odabranim i umjereno doziranim hranjivim sastojcima, pruža osjećaj ugode i hidratizira normalnu kožu.

Umirujuće mlijeko za suhu i osjetljivu kožu obogaćenim medom. Ovo hidratantno mlijeko ima kremastu, meku i bogatu teksturu za veću "putenost" kože te vrlo profinjen i ugodan miris. U kozmetici se koristi kao sredstvo za hidrataciju, a kožu štiti od dehidracije i čini je elastičnom i mekom.



Obnavljajuće mlijeko za jako suhu kožu obogaćenim karite maslacem intenzivno hrani izrazito suhu kožu i uklanja i donosi osjećaj ugode i hidratacije koji traje do 7 dana. Svojom jedinstvenom tehnologijom i sastavom na bazi polimera koji ne stvaraju dodatan film na koži, njegova hranjiva tekstura ne čini kožu masnom i ljepljivom. Bogata, kremasta tekstura dubinski hrani kožu, a lagana je i ugodna za nanošenje zahvaljujući preciznom doziranju hranjivih i omekšavajućih sastojaka u svojoj formuli.

Omekšavajuće mlijeko za suhu i grubu kožu obogaćenim uljem manga koje je obogaćeno masnim kiselinama hrani kožu i štiti je od isušivanja. Njegova tekstura, hranjiva i nježna, omekšava kožu.

L-Bifidus izuzetno je inovativan i aktivan sastojak, već poznat na području dermatologije i kozmetologije po svojim brojnim kozmetičkim svojstvima, među kojima je i ono izvanredne hidratacije kože. Štiti kožu, pomaže u borbi protiv dehidracije i stvaranja suhe kože te ojačava zaštitnu funkciju kože.


Cijena svakog od proizvoda je 26,90 kn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version