Trendovi

Intervju s Anew Genics stručnjakinjom

Dr. Cheryl Karcher otkriva kako pomladiti kožu.
Nakon što je Avon na tržište izašao s novom linijom za njegu kože Anew Genics s patentiranom tehnologijom YouthGen za aktivaciju gena mladolikosti kože, porazgovarali smo s jednim od inovatorica Dr. Cheryl Karcher. Naime,  ovu revoluciju u anti-aging kozmetičkoj industriji čine inovativni tretman te tretman u kremi za njegu lica koji osiguravaju i do 10 godina mlađi izgled, no zanimala nas je tajna tih proizvoda koju vam sada i otkrivamo.

Po čemu je nova linija Anew Genics toliko posebna?


Anew Genics linija se sastoji od dva nova proizvoda, koncentrata i kreme,  čija je tehnologija razvijena u suradnji sa Sveučilišnim znanstvenicima koji su našli put do ljudske dugovječnosti. Anew Genics rješava problem bora, promjene boje tena i gubitak čvrstoće. Anew Genics s YouthGen tehnologijom dizajnirana je da stimulira aktivnost gena mladosti u koži kako bi stanice kože djelovale mlađe te pomogle vam povratiti izgled do 10 godina unatrag.



Koji su najvažniji sastojci za pomlađivanje kože i kako djeluju?

Najvažniji sastojak je patent YouthGen tehnologija, dizajniran kako bi stimulirao stanice kože da djeluju mlađe. Ova tehnologija formulirana je da potiče aktivnost gena mladosti koji povećava proizvodnju kolagena i hijaluronske kiseline, ključne komponente za mladenački izgled kože.

Kako možemo aktivirati Youth Gene u ranijoj fazi? Je li moguće ikako odgoditi starenje?

Aktivnost 'gena mladosti može biti promijenjiva ili čak ostati na istoj razini vaše dobi. No njegovo djelovanje u svakom slučaju opada s godinama, što pokazuje da je gubitak njegove funkcije povezan sa starenjem. Više aktivnih gena mladosti proizvode više proteina koji stvaraju ključne komponente za kožu poput kolagena i hijaluronske kiseline.



Dakle, više kolagena i hijaluronske kiseline može pomoći vašoj koži da izgleda mlađe. No, da biste aktivirali gen mladosti trebate koristiti Anew Genics i na taj način se rješavate bora, diskoloracije, staračkih pjega te se poboljšava boja i tekstura kože.

Koji su vaši savjeti za njegu kože u 30-ima, 40-ima i 50-ima?

Za sve vrijedi isto – da se pridržavaju svakodnevne rutine oko njege kože. Anew Genics je dizajniran za rezultate, ali uz svakodnevnu primjenu. No osim toga za kožu je vrlo važno puno se odmarati, piti puno vode i uvijek koristiti SPF zaštitni faktor.

Koji su najveći neprijatelji starenja?

Previše izlaganje suncu, pušenje i nedostatak hidratacije, sna i uravnotežene prehrane dovode do bora, diskoloracije, staračkih pjega I opuštanja kože.

Koja je razlika između dva ponuđena proizvoda – koncentrata i kreme?

Koncentrat je lakši oblik proizvoda prikladniji za masnije tipove kože ili se može slojevito nanositi s hidratantnom kremom za suhe tipove kože. Formula koncentrata, u usporedbi s kremom, sadrži duplu koncentraciju gena mladolikosti. Krema je više hidratacijski proizvod namijenjen za suhe tipove kože. Ta dva proizvoda se mogu koristiti zajedno ili pojedinačno kako bi dobili optimalnu njegu kože, a pritom I željene rezultate.

Vrijedi li Anew Genics linija jednako za sve tipove kože?

Anew Genics proizvodi posebno su dizajnirani za rješavanje problema kože, kao što su bore, čvrstoća i nedostatak boje tena te su formulirani da ih se može miješati s bilo kojim Anew proizvodom i jednako djeluju na sve tipove kože.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version