Trendovi

Iris popustima slavi Dan žena

Poznati lanac parfumerija odlučio je počastiti pripadnice ljepšeg spola.
Predlažemo vam da za Dan žena napravite nešto lijepo za sebe i svoje frendice. Prošetajte nakon posla do parfumerija Iris, birajte najfinije parfeme, ruževe, kremice i ostalu kozmetiku i jednostavno se prepustite čarima shoppinga i druženja s najdražima. Iris će vas u periodu od 5. do 8. ožujka 2011. povodom Dana žena počastiti lijepim popustom.



Sve što morate napraviti je isprintati ovaj kupon prije nego se zaputite u Iris, obaviti shopping veći od 300 kuna,  na blagajni pokazati kupon i vaš će se račun umanjiti za 50 kuna koje možete potrošiti na kavu, kino, kazalište ili neku sitnicu svojoj goroj polovici – mogućnosti je bezbroj.

Proslavite svoju ženstvenost sa stilom, ispunite si sitne želje i provedite se kao prava dama.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Medika je prepoznala izazove digitalizacije i modernih procesa i razvila je digitalnu platformu pod imenom Pharmeria.

Zanimljivosti

Akcija vrijedi na svim CineStar lokacijama u Hrvatskoj, a odnosi se na  klasične projekcije kao i za IMAX 2D i IMAX 3D filmove.

Fashion report

Bez obzira na vaš stil, Calvin Klein ima nešto za svakoga - od klasičnih krojeva koji nikada ne izlaze iz mode do modernih komada...

Zanimljivosti

Film “Hipnotiziran” u samom imenu obećava dobru zabavu, no kada se u glavnoj ulozi nađe i višestruki oskarovac Ben Affleck, stvari postaju još zanimljivije.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version