Fashion report

Ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu održana druga samostalna revija Ivane Jurić

U novoj, vrlo stylish, ljetnoj kolekciji dizajnerice Ivane Jurić dominiraju prozračne lanene haljine s upečatljivim srebrno zlatnim detaljima.

U novoj, vrlo stylish, ljetnoj kolekciji dizajnerice Ivane Jurić dominiraju prozračne lanene haljine s upečatljivim srebrno zlatnim detaljima. Na reviji su prikazane viskozne haljine ljetnih jarkih boja poput narančaste, žute i boje pistacija. U svečanim varijantama koje vidi dizajnerica dominira raskošno perje u raznim bojama u kombinaciji sa satenom ili elegantne i chic haljine sa šljokicama, dok u dnevnim kombinacijama dizajnerica perje kombinira uz pamuk.

Osim elegantnih haljina posjetitelji su mogli vidjeti i kolekciju luksuzne sportske odjeće Haya – unique fitness apparel koja je spektakularno otvorila ovu modnu večer uz plesni performans Woman like me – Little mix i luksuzne automobile Mc-cars. Vizija brenda Haya je luksuzniji i sofisticiraniji pristup sportu i sportskoj odjeći na domaćoj i internacionalnoj razini, a misija brenda je dizajnirati luksuznu, udobnu i personaliziranu sportsku odjeću premium kvalitete. Haya s prikazanom kolekcijom izlazi iz postojećih okvira dizajna sportske odjeće jer u svom dizajnu koristi kristale oblikovane besprijekorno preciznim rezom koji zavodljivo, ali i vrlo elegantno zrcale svu svjetlost bezuvjetno dijeleći s ostatkom svijeta svoju unutarnju ljepotu. Svrha i smisao kristala je upravo to: balansirati energiju oko sebe svojom unutarnjom ljepotom, prosipati fotone ljepote, sreće i mira. Dodatak kristala na Haya – unique fitness apparel beskompromisno podiže ovaj brend na svjetsku razinu dizajna i kvalitete.

U sklopu revije, s umjetničkom svrhom izloženo je i šest luksuznih automobila MC-cars ispred savršene kazališne vizure kao stacionaran segment uređenja vanjskog prostora.

Prikazane kolekcije istančano i profinjeno naglašavaju žensku figuru dok styling kose stilista Studia Marcela i prigodan make-up vizažista Profokusa te izbor vrhunskih tkanina savršeno balansiraju između profinjenosti i sportske elegancije.
Stoga ne čudi da je predstavljanje ovih modnih kreacija te umjetnički performans Rebecce Krajnović pridonio promicanju modne kulture.

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Savjeti stručnjaka

Sindrom policističnih jajnika ili skraćeno PCOS (engl. policystic ovary syndrome) čest je zdravstveni poremećaj u žena reproduktivne dobi.

Darivanje

Trideset godina nakon što je prvi put objavljena, knjiga ˝Muškarci su s Marsa, žene su s Venere˝ostala je najutjecajniji i najprodavaniji priručnik za veze.

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version