Događanja

Izaberi svog anđela

Licitiraj i provedi Valentinovo s jednom od hrvatskih zvijezda.
Rentaj anđela je donacijska akcija kojom se prikupljaju sredstva za fond debitantskih filmova mladih filmaša. Organizator akcije koja je započela 19. siječnja, a završava 8. veljače u 12 sati je Blank, filmski inkubator iz Zagreba.

Blank svojim materijalnim i ljudskim resursima pruža šansu početnicima da naprave svoj prvi filmski korak. Funkcionira kao neprofitna udruga koja se financira donacijama, a jedan od ciljeva akcije je da se osvijesti potreba za ulaganjem u filmsku kulturu mladih.

Akcija Rentaj anđela funkcionira po principu licitiranja Blankovih anđela tj. osoba iz javnog života koje su odlučile poduprijeti ovu akciju na način da poklone 2 sata, u vremenu od 18-20h, na Valentinovo (14. veljače) osobi koja ponudi najvišu cijenu.

Posljednji je trenutak za licitiranje u donacijskoj akciji Rentaj anđela. U ponedjeljak 8.2. do točno u podne moći će se licitirati za jednog od ponuđenih anđela. Prikupljeni iznos ide u fond za debitantske filmove koje će Blank prezentirati za točno godinu dana u Tuškancu.

Trenutno na www.rentajandjela.com najbolje kotiraju Katarina Radivojević, Robert Kurbaša i Maja Vučić koji su prešli magičnu granicu od 1000kn. Csilla Barath Bastaić, Ana Vilenica i Ana Rucner su vrlo blizu.

Na Valentinovo, 14.2. će osim susreta Donatora i Anđela, u kinu Tuškanac od 20h biti prikazana Blankova najsvježija produkcija filmova, izložba slika anđela Marte Crnobrnje te koncert grupe Štakor ugrizo bebu.

Nakon filmova biti će druženje s autorskim ekipama, a uz Badelove delicije, Red Bull i svirku nikome neće biti dosadno!


You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Celebrity

Mlade glumce podržali brojne kolege i prijatelji

Događanja

Kupid - mali raj za cijelu obitelj

Obitelj

Junaci popularne serije daruju djecu osječkog doma Klasje.

Obitelj

Radionica je namijenjena studentima i srednjoškolcima. Rezultat - vlastiti film.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version