Fashion report

Jarke boje ljeta

Sandale, gladijatorice i japanke opet u vrhu ljetne modne sezone.
– Miss Sixty cipele i sandale imaju široku kolekciju tako da prate stilove mladih, ali i zrelijih dobnih skupina. Svaka kolekcija nosi svoju priču i na taj način se izrađuju cipele za tinejdžerice, za mlade djevojke, za poslovne žene, cipele za slobodno vrijeme i za noćni izlazak, izjavila je za She.hr direktorica marketinga i prodaje Transport footweara, Brigita Kuhar Budić.

Sandale sa šljokicama

Dodala je, da pokrivaju sve generacije od 15 do 50 godina, a najviše modela namijenjeno je onima od 20 do 35 godina.

Sandale s otvorenim prstima i platformama, ali i elegantne u prepoznatljivom mornarskom stilu, koji je ove sezone neizostavan. Miss Sixty donosi i popularne gladijatorice, koje su u vrhu modnih trendova već nekoliko godina.

Ove sezone ponovno doživljavaju veliki povratak, dok su za ljubiteljice ravnih potplata tu japanke i sandale s šljokicama.

– Boje ovosezonske kolekcije za proljeće i ljeto su fuksija, žuta, zelena i mornarsko plava. Naravno, u kolekciji ima i modela u crnoj, bijeloj i smeđoj boji kako bi i klasičari našli nešto za sebe, no jarke boje su definitivan hit ovog ljeta i na njima počiva cijela kolekcija, objašnjava Kuhar Budić.

Zakovice, šiljci i metalni ukrasi

Kolekcija Miss Sixty ove sezone stvara novi tip urbane superheroine, koja je istovremeno prekrasna, šarmantna i glamurozno ženstvena.

Obuću karakteriziraju meke linije, živopisne boje te atraktivni detalji, poput zakovica, šljokica, imitacija dragog kamenja i karakterističnih metalnih ukrasa u obliku broja 60.

– Cijene obuće Miss Sixty kreću se od 490 do 1.200 kuna, ovisno o modelu, materijalu i načinu izrade, izjavila je Kuhar Budić.

Miss Sixty obuća proljeće/ljeto 2009. su od sredine veljače u svim trgovinama „Transport footweara.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Darivanje

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version