Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Je li veličina doista bitna?

Nema razloga za strah!

Jedan od najvećih muških strahova skriva se unutar njihovog najvećeg ponosa – penisa. Mnogi se muškarci pitaju je li njihova muškost dovoljno velika, a većina bi, bez obzira priznavali to ili ne, htjela imati veći penis. No, mnogi ne znaju da se umjetnost pravog ljubavnika, koja muškarcu pruža veliko samopouzdanje, a njegovu partnericu dovodi do nevjerojatnih vrhunaca, ne nalazi u veličini već u pažnji koja se pridaje ženi, njezinim emocijama i željama. Muškarci s manjim penisom trebali bi znati da je seks mnogo više od puke penetracije. Seks je istraživanje tjelesnih užitaka na sve moguće načine. To ne uključuje samo spolne organe, već i cijelo tijelo. Najljepši seksualni užici postaju nam dostupni ako se fokusiramo na svaki dio tijela individualno. Često se previše naglašava kako je orgazam jedini cilj i jedina stvar koja vrijedi u seksu, međutim sam čin ne bi trebao biti podređen tih nekoliko sekundi. Seks je strast, ljubav, užitak, komunikacija, otkrivanje nepoznatog, uzbuđenje i zabava. Orgazam je samo šećer na kraju.

Usmjerite energiju na događaje među plahtama

Možda vas u to uvjeri i informacija da mnogo žena ne doživi orgazam zbog penetracije. Ako još uvijek sumnjate, isprobajte neke od tehnika koje pružaju veliko zadovoljstvo i intenzivnije orgazme. Fokusirajte se na oralnu stimulaciju i masažu spolnih organa. Jedna od najuzbudljivijih metoda stimulacije žene, jest kada muškarac glavićem svojeg spolnog uda masira njezin klitoris. Osjećaj je potpuno drugačiji kada se to čini prstom ili jezikom. Možete koristiti i lubrikant kao pomoć, ili još bolje, neki s okusom, pa na kraju cijelu igru začiniti jezikom. Neke poze koje nude dublju penetraciju, od koristi su muškarcima s manjim penisom. Penetracija od pozadi, pozicija kada je žena gore, misionarski položaj gdje žena drži noge na ramenima muškarca. Stoga bi bilo pametnije da energiju koju trošite na razmišljanje o veličini vaše muškosti, usmjerite na akciju među plahtama te vašoj partnerici pružite nezaboravne užitke. Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Seks

Kada je u pitanju seksualno uzbuđenje, ženski um i tijelo nisu ni približno u ravnoteži kao što je to slučaj kod muškaraca.

Seks

Bilo da ste solo ili imate partnera, ključan aspekt seksualnog zdravlja i sreće je odvojiti vrijeme za istraživanje svog tijela i njegovih želja.

Seks

Priuštite svojem muškarcu najveći orgazam u životu

Seks

Seks je prirodan lijek za stres, poboljšava raspoloženje i pomaže u gubljenju kilograma.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.