Savjeti i preporuke

Jedan uređaj za osjećaj sigurnosti, slobode i nesputanosti?

Philips Lumea kroz godine je osluškivala sve ženske potrebe i vrlo brzo postala « partner in crime » svake stvarne žene.

Što za tebe znači sloboda ? Buditi se bez alarma ? Putovati i učiti iz dana u dana ? Ne brinuti o uraslim dlačicama ili bolnim depilacijama cijelu godinu ? Philips Lumea kroz godine je osluškivala sve ženske potrebe i vrlo brzo postala « partner in crime » svake stvarne žene. Mijenjajući nastavke s kojima Lumea dolazi, vrlo jednostavno riješile su se onih dosadnih dlačica koje iritiraju i ne daju mira – s potkoljenica i natkoljenica, bikini zone, pazuha, pa čak i nadusnica. 12 mjeseci glatke kože bez dlačica – to za svaku ženu znači slobodu. Slobodu u vlastitoj koži!

Andrea Trgovčević

Jedan je uređaj unazad nekoliko godina unio pravu malu revoluciju u beauty rutinu snažnih, slobodnih i moćnih žena. Zahvaljujući inovativnom Philips Lumea uređaju za uklanjanje dlačica koji je postao IPL broj 1 i u Hrvatskoj, svaka od njih mogla je zaboraviti bolne i kratkotrajne metode uklanjanja dlačica, a s novom 9900 serijom jednostavno očekujte još i više! Očekujte sigurnost razvijenu u suradnji s dermatolozima koja pruža dugotrajno uklanjanje dlačica s cijelog tijela iz udobnosti vašeg doma, očekujte nesputanost na svakom koraku i u svakom izlasku, očekujte slobodu kad god vam je to potrebno, u svako doba godine.

Ema Luketin

Philips Lumea upotrebljava nježne svjetlosne impulse na korijenu dlake, stvarajući toplinu i stimulirajući korijen dlake na prelazak u fazu hibernacije. Kao rezultat toga, dlačice prirodno ispadaju i sprječava se njihov ponovni rast. Finalno, uz praćenje rasporeda tretmana, moguće je doći do čak 92% manje dlačica već nakon 3 tretmana.

Jedna Lumea stvorena je za svaku oblinu. S četiri nastavka savršeno odgovara zahtjevu svake žene no ono što IPL seriju 9900 čini još posebnijom jest tehnologija SenseIQ, dizajnirana s inteligentnim senzorom SmartSkin kako bi razumjela vašu kožu. Na taj način prepoznaje nijansu kože i određuje najugodniju postavku svjetla za tu nijansu od dostupnih 5. Po potrebi se intenzitet može postaviti i ručno no personalizirani IPL tretman garantira učinkovitost i na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na nijansama kože od svijetle do tamnosmeđe.

Paula Sikirić

Da bi upotreba omiljenog ženskog uređaja bila još jednostavnija, stvorena je aplikacija Lumea s ekskluzivnim SkinAI sadržajem. S tri nove značajke za personaliziranu analizu i praćenje napretka tretmana koje pokreće umjetna inteligencija lako je koristiti svoj novi Lumea uređaj serije 9900 i lako je biti ženstvena i svoja.

Razvijena u suradnji sa znanstvenicima i dermatolozima, Philips Lumea donosi inovaciju IPL tehnologije, za kućnu upotrebu bez korištenja zaštitnih naočala i raznih gelova. Dizajnirana da bude sigurna, bezbolna i učinkovita – čak i na osjetljivim područjima, danas ju bira više od 4,5 milijuna žena širom svijeta.

Foto : Dušan Petrović

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Proljetno, odnosno sezonsko ispadanje kose zapravo je prirodan biološki fenomen.

Beauty report

Osim što proljeće donosi laganije i vedrije outfite, cvjetne parfeme i općenito vedrije raspoloženje, proljeće nas tjera i na promjenu frizura.

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version