Fashion report

Jennifer Behr – kraljica ukrasa za kosu

Romantika i neon dva su ključna elementa ljetne kolekcije.
Nema te li povjerenja u tuđa umijeća baratanja škarama i ostalim frizerskim priborom, a silno si želite osvježiti frizuru, rješenje leži u ukrasima za kosu. Čak ne morate imati ni pretjerano dugu kosu, jer ovi modni dodaci su stvoreni za sve vrste frizura i kosa. 

Jennifer Behr svojim prekrasnim rukotvorinama oduševljava i ovu sezonu, a izbor detalja koji će svačiji izgled začiniti posebnim sjajem, jednostavno očarava. 




Jednostavnost i profinjenost najbolje je na odjevnoj kombinaciji zaokružiti nešto diskretnije dizajniranim rajfom ili kopčom.




Sve vi koje furate romantičan stil, detaljima od mesinga u kosi nepogrešivo ćete obogatiti svoj izgled. 




Neonske boje i oblici koji možda i nisu na prvu povezani s uobičajenim ukrašavanjem kose, odlično naglašavaju i osvježavaju klasične odjevne kombinacije. 




You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version