Fashion report

Jesen u etno štihu

Domaći street style brend Salut ! ove jeseni nam donosi kolekciju sweatshirt majica i tunika jedinstvenog dizajna, izrađenih od ugodnog 100% pamuka, obogaćenog detaljima od etno vezenog materijala, koji je ovogodišnjim modelima dao dozu prepoznatljivosti i posebnosti, na hrvatski način.

Domaći street style brend Salut ! ove jeseni nam donosi kolekciju sweatshirt majica i tunika jedinstvenog dizajna, izrađenih od ugodnog 100% pamuka, obogaćenog detaljima od etno vezenog materijala, koji je ovogodišnjim modelima dao dozu prepoznatljivosti i posebnosti, na hrvatski način. Nove modele krase volani, tzv. “Bell” rukavi  i  neizostavna karakteristika Salut ! modela – asimetrija.

Etno kolekcija posvećena je hrvatskoj modi i tradiciji, koje uspješno spaja u urbane i “chic” modele sweatshirt majica i tunika s tradicionalnim etno detaljima.

Upravo i sami modeli nove kolekcije, nose imena tri hrvatska grada: Issa, Siscia i Korkyra.

Dizajnerica Ana Toš, otkriva kako joj je nova kolekcija Jesen/zima 2016 donijela veliki izazov u želji za spajanjem “trendy” i urbanog sa tradicionalnim i etno elementima. “Volim izazove, a ova kolekcija je bila velik izazov, jer u spajanju dvaju potpuno različitih stilova, uvijek ste na tankoj granici između dobitne kombinacije i karikature. Mislim da smo uspjeli dobiti nešto novo i drugačije, a još uvijek ostati decentni i odmjereni u detaljima i dizajnu.

Majice i tunike dolaze u crnoj i bijeloj boji te dva etno uzorka i zasigurno će  biti traženi stanari Vaših ormara ove jeseni.

Ove modne ljepotice možete pronaći na Salut ! Facebook stranici i Instagram profilu: www.facebook.com/salut.dizajn
instagram: salut_dizajn

Salut !

Ne propustite

Gastronomija

Neodoljivi spojevi ukusnih pića i začina.

Gastronomija

Riječ je o sezonskom voću, povrću, začinima i ostalim namirnicama koje trenutno možete naći u dućanu i na placu, stoga napravite već sada popis...

Duh i tijelo

U nekakvom prirodnom ciklusu, jesen bi nas trebala podsjetiti da usporimo i uživamo u plodovima svoga rada

Gastronomija

Zamislite okuse bundeve, jabuke, brusnice, javora, kruške, smokvi, začinskog bilja... Ma savršena kombinacija uz ovu divnu jesen.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version