Fashion report

Jesenska kolekcija iz Replaya

Sve je u bojama prirode, planina…
Replay kolekcija za nadolazeću jesen i zimu dizajnirana je za život u užurbanom kozmopolitanskom gradu. Ali nismo u klasičnom velikom gradu gdje urbani koncept života aludira na odjeću formalnu u izvjesnoj mjeri, već u Seattleu gdje se mnoštvo različitih kulturnih utjecaja miješa, a zgrade su okružene su drvećem i parkovima, ovdje su kvaliteta i udobnost bitni i daleko važniji od najnovijih modnih trendova.



Osjećati se opušteno , izdvojen od ostalih , izražavajući svoju osobnost , od vitalne je važnosti. Bilo da ste odjeveni za posao, vikend s obitelji , vikend u Aspenu ili živu novogodišnju noć u Reykjaviku, suvremeni stil s neuobičajenim koordinira pametano kombiniranje odgovarajućih klasičnih i tehničkih materijala je ono što je bitno.



Možete se zadubiti u svoj ormar i zabaviti se miješanjem i usklađivanjem važnih odjevnih komada odjeće na originalan način postižući opušten praktičan izgled s grunge pomakom kojim podsjeća mistično na devedesete.



Denim i dalje nastavlja biti centar cijele kolekcije sa snažnim uticajem, denim utječe i na kapute i jakne postavši vanjski sloj postavljene jakne uljepšan aplikacijama ili postaje nabora ženske mini suknje / kilta. Replay žena i muškarac ne mogu biti odjeveni bez istaknutih oblina , krojevima koji ističu njihovu figuru. Topovi su korjeni usko i pripijeno, pa čak i za vikend na skijanju.

Victoria's Secret Angel Ana Beatriz Barros zaštitno je lice jesenske Replay kampanje.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version