Moda

Jessica Alba ima sve!

Holivudski glamur zaposlene majke

Jessica Alba zaista ima sve – uspješnu glumačku karijeru, vlastitu tvrtku, a sve to uspješno kombinira s majčinstvom.

U svom novom filmu, indie komediji ‘A.C.O.D.’ glumi djevojku ‘ukrašenu’ tetovažama, a u zadnjem intervjuu za azijski časopis West East pojavila se u najglamuroznijem izdanju do sada.

Na fotografijama koje su popratile razgovor s 32-godišnjom glumicom, pojavila se u otmjenom izdanju inspiriranom noir filmovima. Pokazala je svoju nevjerojatnu liniju u prekrasnim svilenim haljinama koje je za ovo snimanje sama odabrala.

Poput mlade Ingrid Bergman, ova je majka dvoje djece pozirala u maloj crnoj haljinici libanonskog dizajnera Georgesa Chakrea, svilenoj Versace haljini, Lanvin košulji i sukni i grimiznoj holivudskoj toaleti dizajnerske kuće Krizia.

Naslovnica ovog azijskog časopisa prikazuje Jessicu u malo suvremenijoj kombinaciji s jaknom od perja i dramatičnom šminkom.

Na fotografijama Jessica još uvijek ima staru frizuru. Svoju je dugu kosu nedavno zamijenila valovitim bobom inspiriranim 60-tima.

U intervjuu je otkrila kako usklađuje majčinstvo s uspješnom karijerom te kakva je šefica u svojoj tvrtki The Honest Company.

‘Kada je riječ o balansiranju stvari, pokušavam živjeti svoj život najbolje što mogu i nekada moram raditi kompromise za jednu stvar na uštrb druge.’, priznala je lijepa glumica koja kaže da bez planera i raznih oznaka ne bih mogla sve držati pod kontrolom i ostati prisebna.

S obzirom na to da joj je u danu bitna svaka slobodna minuta, ne troši je na pretjerano uređivanje. Ipak ima ‘brzu i učinkovitu’ make-up rutinu koja se sastoji od tekućeg pudera, rumenila u kremi i maskare.

‘Samo 10 minuta dovoljno je da izgledam kao da sam se dobro naspavala.’, kaže Jessica kojoj su, bez obzira na sve, na prvome mjestu djeca.

‘Naposljetku, moja djeca, njihovo zdravlje i sreća moji su prioriteti. Stoga ako su oni u redu, sve će se drugo samo srediti!.’ , dodaje Alba.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Naša slavna dizajnerica otišla korak dalje i razveselila brojne klijentice.

Predstavljamo

Braun predstavlja epilatore najnovije generacije Braun Silk-épil 9. odnedavno dostupne i na hrvatskom tržištu

Fashion report

Inspiracija Azijom i modernom arhitekturom

Moda

'Manje je više' krilatica je kojom se povode ikone stila

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version