Trendovi

Jeste li odabrali modele svojih kaputa i jakni?

Zima je pred vratima, a za sve trendseterice to znači da će uskoro morati obogatiti svoje garderobe kaputima i jaknama.

Zima je pred vratima, a za sve trendseterice to znači da će uskoro morati obogatiti svoje garderobe kaputima i jaknama. Elegantan dugi kaput je svevremenski komad koji je aktualan svake hladne sezone.

Liu Jo

Liu Jo je pripremio elegantne i svevremenske kapute i jakne koje će oduševiti i one najzahtjevnijeg modnog ukusa. Marlene Dietrich i Greta Garbo su bile ljubiteljice camel boje koja je sve do danas ostala simbol jednostavnosti i bezvremenske elegancije kojoj teže sve profinjene žene. Ove zime možete uživati u basic oversize kaputima koji će idealno odgovarati svim stilovima. Ako želite ostaviti jači dojam, tu je i neuništivo krzno u raznim bojama i verzijama – kao dekoracija jeans jaknama, modni dodatak na kapuljači ili MUST HAVE prsluk. Da bi vaš styling bio potpun, Liu Jo torbice u kombinaciji s čizmama obogaćenim zanimljivim krzno pružit će perfektni spoj kojem ni jedan prolaznik neće odoljeti. Liu Jo žena je simbol beskompromisne elegancije i zavodljive profinjenosti i upravo takva će zabljesnuti u neodoljivim Liu Jo zimskim komadima.

2130 kn

2300 kn

2380 kn

2470 kn

2560 kn

Talijanski brend Max Mara još jednom je pokazao kako je riječ o brendu koji ne slijedi modne trendove, nego ih stvara. U sezoni jesen/zima 2017., MaxMara je naglasak stavila jednostavno na Camel – najpoznatiju Max Mara tkaninu svih vremena.

12.10.2017., Zagreb – Otvorenje ducana MaxMara u centru Zagreba. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Osim u originalnoj boji, popularnoj diljem svijeta, Max Mara ove sezone uvodi i novitet – predivnu crvenu nijansu camela. Posebno dragocjeni su camel komadi nježnih pastelnih nijansi koji su napravljeni od iznimno jedinstvene tkanine – dlake albino deva.

12.10.2017., Zagreb – Otvorenje ducana MaxMara u centru Zagreba. Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Camel, kako i sama riječ govori, komadi su kolekcije napravljeni od devine dlake koja je iznimno lagana, fina, mekana i ne tako jako kovrčava, a prikuplja se posebnom metodom češljanja deva u proljeće. Max Mara za jesen/zimu 2017. savjetuje monokromatski izgled, a u glavnoj ulozi je, naravno, KAPUT!

Ne propustite

Fashion report

Gležnjače s ukrašenom platformom oduševit će sve one koji se žele istaknuti i unijeti malo odvažnosti u svoj jesenski look.

Fashion report

Liu Jo je svakako jedan od brendova koji postiže da se osjećate posebno kada nosite bilo koji komad i daje vam samouvjerenost dok hodate...

Trendovi

Ne tražite dalje,  našli ste Desigual kaput.

Fashion report

Brend vođen, prije svega dobrom mišlju kako bi kaputi i odijela trebali biti dostupni svakoj dobi i građi, uživa oduševljenje mnogih žena, a kaputi...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version