Dobar posao

Jesu li žene novi muškarci?

Milan Bandić sprema se na ‘inventuru’ u Zagrebačkom holdingu

‘Ono što iole mudar čovjek mora zaključiti da bi trebalo biti više žena šefova. Sam ću se potruditi da bude više žena nego muških na rukovodećim mjestima u Holdingu. Jer su žene izdržljivije, ustrajnije, vrednije, inteligentnije i bolji suradnici!’, rekao je gradonačelnik Milan Bandić u telefonskom intervjuu za Antenu Zagreb.

Domaćin showa Saša Lozar pozvao ga je da se pridruži raspravi na temu ‘Jesu li žene novi muškarci’. Statistike su svakako na strani žena, a čini se i Gradonačelnik.

Rekao je da treba pričekati rezultate natječaja za nove direktore podružnica.

‘Prvu ‘inventuru’ ćemo imati tamo negdje koncem rujna kada budu izabrani 18 plus tri direktora ili direktorice podružnica, a onda svakih šest mjeseci čekirati rezultate tog rada. Ono što vam sada već unaprijed mogu reći, iako se teško igrati proroka i nije pametno ni mudro, da će biti puno bolji rezultati nego do sada i da će u Holdingu po prvi puta biti više žena na rukovodećim položajima nego muškaraca.’, dodao je gradonačelnik Zagreba.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Darivanje

Weywardice – roman o ženskoj snazi u kojem se prate sudbine triju izuzetnih žena iz različitih stoljeća – zadivljujući su prvijenac australsko-britanske autorice Emilije...

Zanimljivosti

Prema široko prihvaćenoj definiciji, medijska pismenost uključuje sposobnosti pristupa, analize, vrednovanja i stvaranja medijskih poruka u različitim oblicima.

Duh i tijelo

Radionica je osmišljena na temelju postavki teorije izbora i realitetne terapije, ali i iskustva Mirjane Belavić koja je majka troje djece.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version