Celebrity

Joan Rivers bila je istinska ikona

Umrla američka komičarka kojoj je smisao života bio nasmijavati ljude

Nakon što je posljednjih tjedan dana provela u komi, poznata američka komičarka Joan Rivers ipak je u 81. godini izgubila bitku sa životom.

Prošlog četvrtka Rivers je za vrijeme rutinske operacije glasnica prestala disati i otad se nalazila u induciranoj komi. Prije nekoliko dana pojavila su se nagađanja o njenom možebitnom oporavku, no to se nažalost nije dogodilo. Bolnica u kojoj je operirana trenutno je pod policijskom istragom.

 

Ekscentrična pojava, ekscentrične šale

Joan Rivers bila je američka komičarka, glumica, producentica i voditeljica, a svima poznata, prije svega, kao apsolutni autoritet stand-up komedije. Utrla je put ženama u svijetu komedije, al i šoubiznisa općenito. Karijeru je izgradila u emisijama poput The Tonight ShowThe Late ShowThe Joan Rivers Show te Fashion Police, a bavila se i glumom, režijom te pisanjem knjiga.

Njen simpatičan nastup i brutalan smisao za humor činili su je pravom atrakcijom na pozornici. Devedesetih godina pozicionirala se i kao ikona stila, u svakom slučaju nezaobilazna svojim ekscentričnim modnim izričajem, koji je uključivao šljokice, krzno, mrežaste haljine i prepoznatljivu “natapiranu frizuru”. Tijekom godina podvrgnula se brojnim estetskim operacijama, no o tome je uvijek pričala vrlo otvoreno.

Grubi glas, njujorški naglasak i slavna izjava “Can we talk?” pratili su je kroz ispunjenu karijeru, a prema riječima njene kćeri, koja se medijima obratila povom smrti majke, najveće zadovoljstvo u životu bilo joj je nasmijavati druge ljude. Kako bi Amerikanci rekli: “Joan, you will be missed”.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Kriminalistička komedija NEVIN iznimno je zabavna priča o obitelji koja se upušta u pljačku, a koja u naša kina stiže u četvrtak, 4. svibnja!

Zanimljivosti

Inspiriran životom komičarke i pjevačice Bridget Everett, „Netko negdje“ prati Sam (glumi je Everett), pravu Kanzašanku na površini koja se, ispod svega toga, bori...

Dobar posao

Pedja Bajović, jedan od pokretača hrvatske i regionalne stand-up komedije, nastupit će povodom 15 godina svoje karijere u petak, 31.01.2020. na pozornici kina SC...

Događanja

Vlatko Štampar najavljuje veliki nastup karijere Stand up comedy special pod nazivom „Fala kaj ste došli“, koji će se održati 22.9.2018. u KD Vatroslav...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version