Trendovi

Jogging je bolji u dvoje

Posebne ponude na sportsku odjeću u Outletu Sveta Helena.
Stigli su nam topli proljetni dani, buđenjem prirode budi se i sportski duh kod većine, osobito kod onih koji su tijekom zime zanemarili tjelesnu aktivnost. Razlozi su mnogobrojni – sunčano vrijeme mami u prirodu, slojevitu odjeću zamjenjuje kratka i prozračna, ljeto se polako približava, a na plaži svi žele pokazati zavidnu tjelesnu formu.

Modni kutak Outleta Sveta Helena zato ovaj put donosi prijedloge adekvatne sportske opreme za jogging u prirodi – tenisice za trčanje, tajce, vjetrovke i slične odjevne predmete.

Zašto ne biste spojili ugodno s korisnim i joggirali s partnerom? Osim tempa, uskladite i odjevnu kombinaciju te joggirajte sa stilom.



U trgovini Adidas outlet tako ćete pronaći kompletnu mušku i žensku opremu.

Prijedlog broj 1: ženska majica po outlet cijeni od 119 kuna, jakna po outlet cijeni od 219 kuna, tajice po outlet cijeni od 159 kuna i sportske tenisice po outlet cijeni od 329 kuna. Muški outfit sastoji se od jakne s outlet cijenom od 209 kuna, podmajice s outlet cijenom od 329 kuna, kratkih tajica s outlet cijenom od 119 kuna i sportskih tenisica s outlet cijenom 239 kuna –  (slika lijevo).

Prijedlog broj 2
: za sebe odaberite vjetrovku boje ciklame po outlet cijeni od 619 kuna, majicu boje ciklame po outlet cijeni od 169 kuna i tajice bež boje po outlet cijeni od 139 kuna. Kombinaciju upotpunite bijelom kapom po outlet cijeni od 59 kuna i sportskim tenisicama po outlet cijeni od 449 kuna. Vaš partner odabrat će sasvim drugačiju kombinaciju – plave tajice (outlet cijena 189 kuna), bijelu majicu (outlet cijena 109 kuna), bijele sportske tenisice (outlet cijena 489 kuna) i bijelu kapu (outlet cijena 59 kuna) – (slika desno).

Ako tražite sportsku opremu u pastelnim, tipičnim ženskim bojama svakako posjetite trgovinu New Balance.

Prijedlog broj 3: Top ljubičaste boje prije je stajao 199 kuna, a sad ga po outlet cijeni možete kupiti za 119 kuna., a ne zaboravite ni na vjetrovku koja će vas zaštiti od neočekivanog proljetnog pljuska po outlet cijeni od 199 kuna (prijašnja cijena je bila 349 kuna). Tenisice za trčanje (prije 649 kuna, outlet cijena 449 kuna) i tajice (tajice prije 189 kuna, outlet cijena 129 kuna) zaokružit će vaš styling za rekreaciju u prirodi.

Pravilan izbor tenisica za trčanje iznimno je važan jer osim što će vam olakšati rekreaciju, smanjit će i rizike od eventualnih ozljeda. Trgovine Lotto i New Balance nude vam čitav niz muških i ženskih modela po outlet cijenama u raznim bojama.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Trendovi

Ponuda atraktivnih proljetnih haljina u trgovini XYZ u outletu Sveta Helena.

Trendovi

Atraktivna ponuda proljetnih torbica u outletu Sveta Helena.

Trendovi

Osvojite bon za kupovinu ili torbicu i ogrlicu.

Trendovi

Popusti do 70% na prigodne odjevne kombinacije.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version