Celebrity

Johnny Depp – vječni zaručnik opet na pragu braka

Slavnom glumcu ovo su šeste zaruke u životu

Dok mnogi svjetski mediji već nekoliko dana prenose vijest o tome su se Johnny Depp i njegova 23 godine mlađa djevojka Amber Heard zaručili, neki izvori ipak govore da prsten koji se mogao vidjeti na ruci mlade glumice ipak nije ono što se misli.

Iako ga je Amber pomno skrivala lijevom rukom, veliki dijamantni prsten ipak je otkriven pred mnogim novinarskim objektivima i tako je krenula lavina vijesti o zarukama između nje i Johnnyja Deppa. Po nekim navodima Johnny je mladu glumicu zaprosio još prije nekog vremena, no za te tajne zaruke javnost je saznala tek sada. Takvu priču ispričao je anonimni izvor US Weeklyju, a neimenovani izvori otkrili su časopisu People kako glumački par ne može biti sretniji zbog zaruka te su uzbuđeni što će dijeliti ostatak života. Napomenuli su i kako je Amber dobro prihvatila djecu i stvarno uživa provoditi vrijeme s njima.

Drugi pak mediji pišu kako je spomenut zaručnički prsten, samo prsten obećanja koji je Johnny poklonio Amber za blagdane.

Glasnogovornik slavnog para nije još komentirao mnogobrojne napise, a slavni par ne razmeće se javno svojom ljubavlju, tek ih se nedavno moglo vidjeti u nježnim šaputanjima na sedmoj po redu The Art of Elysium’s HEAVEN Gala večeri.

Karizmatični 50-godišnji Johnny i 27-godišnja Amber upoznali su se 2010. na snimanju filma ‘The Rum Diary’, a vezu započeli 2012. Iste godine Depp je okončao 14-godišnju vezu s francuskom glumicom i pjevačicom Vanessom Paradis s kojom ima dvoje djece.

Privrženost jedno drugome vjerojatno je rasla dok su zajedno promovirali film ‘The Rum Diary’, no Vanessa, dugogodišnja partnerica slavnog glumca, za prekid je njihove veze, ako je vjerovati žutoj štampi, krivila Angelinu Jolie, ‘poznatu otimačicu muškaraca’. Problemi u njihovoj vezi počeli su u vrijeme snimanja filma ‘Turist’ kada je Vanessina ljubomora, na navodnu kemiju između Angie i Johnnyja, počela uzimati maha.

Johnny Depp kojeg mnoge smatraju najpoželjnijim vječnim neženjom, jednom je ipak bio u braku i to davne 1983. s vizažisticom i sestrom basista i pjevača iz njegove grupe, Lori Anne Allison.

Njegov prvi i jedini brak trajao je samo 3 godine. Ipak s pravom bi se mogao nazvati vječnim zaručnikom, jer su mu ovo, ako su prave, već šeste zaruke. Već se skoro oženio za Sherilyn Fenn, Jennifer Grey, Winonu Ryder i Kate Moss. Zaručnički prsten stavio je na prst svake djevojke s kojom je bio u malo dužoj vezi, osim onoj s kojom je bio u najdužoj.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Drama Queen

Nagledala sam se svakakvih veza, naslušala sam se svakakvih priča, promatrala lijepe, ružne i najljepše trenutke i jednostavno naučila da uvijek, na kraju priče,...

Život u dvoje

Bruka i brak više ne idu u istu rečenicu. Nije sramota razvesti se, veća je sramota živjeti u lošem braku

Zanimljivosti

Filmski hit JEANNE DU BARRY samo je u Francuskoj pogledalo 800.000 ljudi, u ostatku Europe skupio je preko milijun gledatelja, a u domaća kina...

Zanimljivosti

Izašao je prvi trailer za film "Aquaman i Izgubljeno kraljevstvo", pet godina nakon prvog dijela.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version