Knjige i glazba

Jole svijetom širi veselje

Razgovor s pjevačem za kojim djevojke luduju.
Jedan od najvećih zabavljača hrvatske estrade – Joško Čagalj Jole za She.hr odlučio je progovoriti o novom albumu i nadolazećem koncertu „Zvijezde Hit Recordsa“, gdje i sam nastupa.

– Prošlogodišnji koncert je bio genijalan. Publika me super prihvatila, svi su pjevali. Veselim se i ponovnom druženju s kolegama jer ponekad prođe godina dana da se ne vidimo, kaže Jole.

Osim ovog koncerta koji je 20. prosinca, Jole za Božić već tradicionalno nastupa u Dubrovniku, za Novu godinu je u hotelu Olimpija u Vodicama, a sljedeći dan u Hercegovini. Tamo će promovirati i novi album „Odijelo“.

– Pet godina sam stvarao novi album s kojim sam prezadovoljan, to je album mog života. Sve pjesme imaju svoju priču, ni jedna nije samo za popunit album. Mislim da će biti hitova s ovog albuma za ljude koji vole zabavnu glazbu, kaže Jole.

Jole privatno sluša raznu glazbu. Od Miše, Jure Stublića i Parnog Valjka do Dire Straitsa, David Bowiea i Tine Turner.

– Svaki puta kad negdje idem, kupim nekoliko glazbenih albuma i dvije boce vina. Trenutno slušam Pink: Funhouse, žena super pjeva i ima nezaboravnu energiju.

Jole: "Ne trebaju mi Rolexi i Ferrariji"

Popularni Jole, kako mu se uvriježio nadimak među narodom za sebe kaže kako nikada nije napravio isti koncert, a održao ih je na tisuće.

– Ljudi se na moj koncert dolaze zabaviti, a ja im to dam. Ako viču da im sviram još dvije pjesme, ja ću još sat vremena, kaže Jole.

Izlazi češće četvrtkom jer vikendom ima nastupe, ali u posljednje vrijeme od gužve više voli ići u konobe s prijateljima, piti, jesti i pjevati.

– Ja sam veseljak, ali i ozbiljan po nekim životnim pitanjima. Ipak trudim se ne nervirati, ako mi se sad pri izlasku iz prostorije raspara košulja, neću biti ljut jer tu ne mogu ništa napraviti. Ne volim širiti nervozu već veselje, mislim da sam zato poslan na ovaj svijet, kaže pjevač.

Između njega i Hit Recordsa razvila se ugodna suradnja na međusobno zadovoljstvo.

– Tu je mlada aktivna ekipa, gdje se sve riješi u par dana. Moja je želja bila doći tu jer su mi bliski Hit Records i Narodni radio.

Božićna želja popularnog pjevača je da se ostavi cigareta jer kako kaže, sve drugo ima i sretan je čovjek.

– Meni ne trebaju Rolexi i Ferrariji, samo zdravlje i neka sve ostane ovako veselo i lijepo, meni i drugima, poručuje Jole.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

She.hr i Hit Records poklanjaju vam novi 5×1 album "Odijelo" Joška Čagalja – Jole.

Kako biste osvojili CD, potrebno je na mail marketing@mmreza.hr poslati mail s naslovom JOLE,
te upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 15. prosinca, kad ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno! 🙂
Vaš She.hr

Drage naše,

novi CD "Odijelo" Joška Čagalja Joleta, osvojile su: ANA PLIVELIĆ, MARINAC IVANA, Kristina Macuka, MARIJA TONKOVIĆ i IVNA BATARELO.
Čestitamo! Informaciju o preuzimanju nagradne primiti će na mail.

Vaš She.hr

1 Comment

  1. Pingback: InfoKiosk - Sve vijesti na jednom mjestu

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Horoskop

Kao i na sve ostalo što čini život jednog čovjeka, tako zvijezde utječu i na kreativne sposobnosti, koje netko može imati u manjoj ili...

Zanimljivosti

Joško Čagalj Jole, jedan od najpopularnijih glazbenika na ovim prostorima, svaki put oduševi novim hitom koji će svakoga natjerati na ples i veselje.

Horoskop

Je li vaš znak jedan od onih sretnih? S

Horoskop

Ako nemate ideju, horoskop sigurno zna!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version