Knjige i glazba

Kad pogledaš me preko ramena

Poklanjamo novi album Zdravka Čolića
Većina nas vjerojatno zna neku pjesmu starog hitmakera Zdravka Čolića. On je pjevač u kojeg je bila zaljubljena vaša mama, a danas je šarmantan i vašim prijateljicama. Bilo kako bilo, Zdravko Čolić i dalje žari i pali, pa je četiri godine nakon izdavanja albuma 'Zavičaj', na tržište izbacio novi uradak – 'Kad pogledaš me preko ramena'.

Album je izdao Hit Records, a sniman je na nekoliko različitih lokacija – od Zagreba, Novog Mesta, Beograda pa do Londona. Na većini pjesama s novog albuma glazbeno autorstvo potpisuje sam Zdravko Čolić, dok se kao aranžeri javljaju veliki Nikša Bratoš i Vojislav Aralica. Također, na albumu se kao jedan od autora pojavljuje i Momčilo Bajagić – Bajaga.

Upravo s Bajagom je Čolić radio na pjesmi 'Prolaze neke slike', koja je odabrana za prvi singl. Ipak, svaka pjesma s albuma je jedna posebna priča koju Čolić priča svojim posebnim melosom i savršenim glasom. Oživite stare uspomene i ostvarite nove uz album jedne od najvećih zvijezda ovih prostora.

REGISTRIRAJ SE I OSVOJI!

She.hr i Hit Records poklanjaju vam novi album Zdravka Čolića 'Kad pogledaš me preko ramena'5×1.

Kako biste osvojili album, potrebno je na mail marketing@mmreza.hr poslati mail s naslovom ČOLIĆ, te upisati sljedeće podatke – ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Vaše prijave primamo do 05. travnja, kad ćemo objaviti sretne dobitnike.

Sretno! 🙂
Vaš She.hr



Drage naše,
dobitnice albuma Zdravka Čolića su:
Kristina Šarić, Jasna Ivanušec, Adrijana Libl, Tanja Košić i Marija Posavec.Čestitamo!
Inforamciju o preuzimanju nagradna primiti će na mail.
Vaš She.hr

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Zanimljivosti

Zdravko Čolić, već pola stoljeća jedno od najvećih imena regionalne glazbene scene, a po mnogima i glazbeni fenomen s ovih područja, pravi je dokaz...

Zanimljivosti

Niz koncerata u beogradskoj Štark Areni, bosanskohercegovački kantautor Dino Merlin dodatno je uveličao pozivanjem svojih glazbenih kolega kao specijalnih gostiju iznenađenja. T

Zanimljivosti

Zdravko Čolić, glazbeni fenomen koji je pravi dokaz da za vrhunske umjetnike granice i godine ne postoje, svoju blistavu karijeru gradi već desetljećima.

Zanimljivosti

Tako će Čolić u dvorani 'Gradski vrt' izaći dvije večeri zaredom, na oduševljenje svih onih koji nisu uspjeli doći do svojih ulaznica za prvi...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version