Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Odnosi

Kako biti ‘kinky’ u krevetu?

Vrijeme je za sado-mazo igrice

Ako vam je dosta klasičnih poza u krevetu i želite vratiti strast u svoju spavaću sobu, vrijeme je za odbacivanje uštogljenog načina razmišljanja o intimi. Zaboravite pravila i slijedite put kinky kraljice koja će vam pokazati drugu stranu seksualnog užitka.

Seksi igračke

Začinite seks s partnerom i kupite seksi igračke. Ako ste početnica, predlažemo zagrijavanje s pomagalima kao što su lubrikant i vibrator, a tek kasnije prelazak na uzbudljivije igračke. Dopustite partneru da uz pomoć vibratora prelazi po vašem tijelu i ne ustručavajte se udijeliti pokoju uputu koja će vas dovesti do željenog cilja.

Analni seks

Istovremena stimulacija anusa i unutrašnjosti vagine donosi nove užitke u seksualni život. Pokušajte najprije samo stimulaciju prstom, a ako će vam se svidjeti, možete prijeći na igračke ili penetraciju. Opuštenost i puno lubrikanta ključni su za ovo iskustvo.

seksi tekstGost u krevetu

Seks u troje ne mora biti samo fantazija. Mnoge hrabre i samosvjesne žene okušale su se u dovođenju ‘dodatnog’ ljubavnika u krevet. No prije nego što počnete sastavljati listu potencijalnih gostiju u krevet imajte na umu da seks u troje može biti poguban za postojeću vezu. Iako vam se misao čini privlačna, gledanje partnera s drugom ženom može izazvati ljubomoru i unijeti nemir u vaš mali intimni raj.

Masturbirajte

Muškarce izuzetno uzbuđuje pogled na ženu koja uživa u svom tijelu i to pokazuje. Dodirujte se pred njim, neka vas gleda kako se sami dovodite do vrhunca.

Ples – najbolji način zavođenja

Nije tajna da mnogi muškarci sanjaju o ovom načinu zavođenja. Ako želite začiniti predigru, vrijeme je da pustite najdražu pjesmu, obučete seksi donje rublje, a sve ostalo će ići svojim tijekom. Ovo je zasigurno jedan od najboljih načina zavođenja koji nedvojbeno vodi do vatrometa u krevetu.

ples tekstIgranje uloga

Za ovu fantaziju ne morate biti akademska glumica, a ako ste oduvijek sanjali o životu na kazališnim daskama, sada ga imate priliku ostvariti u vlastitoj spavaćoj sobi. Dodjela uloga u seksu može biti vrlo zabavna, ali i vrlo učinkovita. Gotovo da ne postoji muškarac koji nije razmišljao o tome da ga njegova partnerica dočeka odjevena u seksi profesoricu, medicinsku sestru ili sobaricu.

S&M

Naš prioritet je pobjeći od boli, a tek zatim se prepustiti ugodi. Za mnoge ljude bol izaziva seksualno uzbuđenje.Točnije, prema istraživanjima koje su napravili Kinsey, Pomeroy i Martin – otprilike polovicu ljudi koji su sudjelovali u istraživanju seksualno uzbuđuje kad ih netko gricne. Sado-mazo seks idealan je izbor za svojevrsne kontrol frikove koji vole držati stvari pod kontrolom. Stoga, ako smatrate da se u vama krije Christian Gray – junak popularne trilogije ’50 nijansi sive’ vrijeme je za crvenu sobu užitka.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Seks

Ako ste i sami doživjeli neugodne situacije, vjerojatno ste pomislili kako ste jedini kojima se tako nešto dogodilo.

Seks

Toliko popularna definicija kinky seksa sugerira da on uključuje bizarne i neobične radnje, no to nije nužno tako.

Život u dvoje

Teme koje predviđaju sretnu budućnost.

Život u dvoje

Veza vam je krenula u krivom smjeru? Završila na posve pogrešan način? Vrijeme je da naučite gdje točno griješite i kako to popraviti!

Advertisement