Beauty report

Kako do vitamina d? Uz A-DERMA PROTECT, nevidljivi fluid SPF 50+

Naš saveznik u borbi protiv fragilne kože, brend A-DERMA, i za sunce ima savršeno rješenje – PROTECT liniju za djecu i odrasle.

Najprirodniji način dobivanja vitamina D je direktno iz sunčeve svjetlosti, međutim ozonski omotač postaje sve slabiji zbog čega UV zrake u sve većem broju prodiru do  naše kože koju pritom oštećuju. S obzirom na to da nam stižu sve sunčaniji dani koje ćemo provoditi na otvorenom, trebamo voditi računa o odgovarajućoj kremi za zaštitu od sunca koja savršeno odgovara potrebama naše kože.

Naš saveznik u borbi protiv fragilne kože, brend A-DERMA, i za sunce ima savršeno rješenje – PROTECT liniju za djecu i odrasle.

PROTECT nevidljivi fluid

PROTECT nevidljivi fluid SPF 50+ bit će idealan odabir ako ne želite hodati s bijelim tragom na koži ili pak gubiti vrijeme čekajući da se krema upije. Ovaj nevidljivi fluid prilagođen je mješovitoj do masno fragilnoj koži s vrlo visokom zaštitom UVB + UVA. Ultra-brzo se upija – za samo 3 sekunde. Patentirana inovativna djelatna tvar Barriestolide® iz ulja izdanaka Rhealba® zobi, jača i štiti kožnu barijeru dok je patentirani sustav filtera fotostabilan te štiti od UVB/UVA kratkih i dugih valnih duljina. Zaštitni faktor 50+ i vodootpornost jamče optimalnu zaštitu.

PROTECT nevidljivi fluid SPF 50+ nanesite prije izlaganja suncu i često ponavljajte nanošenje kako biste održali nivo zaštite. Pretjerano izlaganje suncu je opasno te se ne zadržavajte predugo na suncu.

Ova linija prošle je godine obogaćena i inovativnim, praktičnim džepnim pakiranjem, PROTECT POCKET nevidljivi fluid 30 ml,  kako bi omiljena krema za zaštitu od sunca uvijek bila „pri ruci“.

Zašto odabrati A-DERMA PROTECT liniju za sve članove obitelji?

U segmentu zaštite od sunca A-DERMA PROTECT nudi rješenja za cijelu obitelj. Odrasli mogu birati između nevidljivog fluida i X-TREM nevidljivog stika, kreme ili spreja. Fragilnoj koži djece namijenjen je KIDS dječji sprej, kao i X-TREM nevidljivi stik. Za masnu kožu sklonu aknama tu je PROTECT AC matirajući fluid, dok za kožu sklonu atopiji preporučamo posebno prilagođenu  PROTECT AD krema. Za hidraciju i obnovu kože nakon izlaganja suncu, tu je PROTECT AH obnavljajući losion nakon sunčanja.

Stručnjaci su osmislili inovativan koncept, “1, 2, 3 zaštita od sunca”, koji daje odgovor na sve tri razine štetnog djelovanja sunca:

  1. A-DERMA PROTECT ŠTITI površinu kože. Prva razina je UVA/UVB zaštita širokog spektra, koju omogućuje PFDC patentirani sustav zaštitnih filtera. Riječ je o ultra-sigurnoj zaštiti visoke podnošljivosti, s obzirom da sadrži optimalan broj filtera velike molekularne mase koji su fotostabilni i vodootporni.
  2. JAČA funkciju barijere. Za drugu razinu zaštite zaslužna je inovativna djelatna tvar, Barriestolide®, iz ulja izdanaka Rhealba® zobi, čije je djelovanje na kožnu barijeru patentirano.
  3. Osim zbog sadržaja Barriestolida, ulje izdanaka Rhealba® zobi važno je i za treću razinu zaštite od štetnog djelovanja sunca: ČUVA stanice od oštećenja, odnosno potiče njihovu samoobranu jer djeluje kao antioksidans, čuva DNA molekule i detoksicira.

Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 26. svibnja točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Ivana Škondro

Ne propustite

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Zanimljivosti

Hrabra majka hrvatskoj javnosti poznate djevojčice Lave i sina Ozrena, NLP trenerica i supruga, Petra Petrušić gošća je ovotjedne epizode podcasta „Mame kod Lane“...

Beauty report

Iako boravak na suncu ima svoje prednosti, dugotrajna izloženost može imati negativne posljedice na kožu, posebice na licu.

Darivanje

Eau Thermale Avène i u ovoj godini nastavlja s  inovacijama koje oduševljavaju sve skincare entuzijaste.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version