Trendovi

Kako do zdrave i lijepe kože lica

Ove srijede u Kozmu mlijeka za čišćenje lica su na popustu od 30%.
Lijepa i zdrava koža lica san su svake žene. Da bi ona ostala takva bitno je brinuti se o njoj. Mlijeko za čišćenje lica svakako je sastavni dio svake kozmetičke torbice i važan korak do zdrave kože lica. Hrvatska drogerija Kozmo ove srijede brine o ljepoti i zdravlju kože lica. Često čujemo kako je jedna od najvažnijih stvari očistiti kožu lica prije spavanja, a tome nam je jedno od najvažnijih pomagača mlijeko za čišćenje lica.

Ne tako davno, žene su koristile sapune u tu svrhu no oni jako isušuju kožu i ukoliko ih i danas koristite zamijenite ih mlijekom. Ono također vrlo učinkovito uklanja svu masnoću i nečistoće a da pritom ne narušava zdravlje kože koja je po svojoj strukturi vrlo delikatna i osjetljiva.



Korištenjem krivih proizvoda koža odmah uzvraća crvenilom, postaje suha ili masnija što dugoročno nikako nije preporučljivo. Kako bi izbjegli probleme s krivo odabranim proizvodima, pri kupnji novog mlijeka za čišćenje pripazite da odgovara Vašem tipu kože, da u sebi sadrži hidratizirajuća sredstva kako bi ujedno i njegovali kožu.

Ove srijede u svim prodavaonicama najveće hrvatske drogerije Kozmo pronaći ćete veliki izbor mlijeka za čišćenje lica na popustu od 30%. Pronađite onu koja odgovara vašoj koži i njegujte je svakodnevno kako biste uvijek izgledali zdravo i lijepo.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version