Savjeti i preporuke

Kako izgledati super po vrućini?

6 savjeta za seksi ljeto.
Ljeto je seksi doba godina. Kako i ne bi bilo, kad se samo sjetimo preplanule puti, bikinija i koktela uz plažu.

Ali što je sa znojem, ispucalom kosom i masnom kožom – to baš i nije tako seksi, zar ne? A kako ne bismo seksi ljeto preimenovali u neugledno ljeto, evo nekoliko savjeta za izbjegavanje problema koje nose sunce i more.

1. Ispucala kosa


Teško da možete spriječiti ispucali izgled kose kad su more i sunce u pitanju. Ipak, možete bar malo ublažiti taj novonastali neželjeni look. Pri svakodnevnom pranju kose, što je preporučljivo, stavite više regeneratora nego obično i držite ga pet minuta na kosi. Nakon pranja stavite i kremu za kosu, što će ju činiti zaglađenijom.

2. Naiskap

Bez vode lice će izgledati suho, iscrpljeno, zato pijte što više, iako to naravno već znate. Stavite i nekoliko narezanih krastavaca u posudu s ledom te nakon nekog vremena osvježite lice s već malo zaleđenim krastavcima. Koža će biti zategnutija i svježija, a to je naravno bolje od umornog izgleda.

3. Znojenje

Postoji znojenje i znojeeeenjeee, ako nas razumijete. Dok ne počnete širiti čudne mirise, znoj je u principu prirodni proces kojim se tijelo rješava nečistih tvari. Ipak, kad znojenje postane neugodno po vas i vašu okolinu, morate nešto poduzeti. Za početak oblačite samo tkanine od čistog pamuka, jer će na taj način koža disati, a vi ćete se manje znojiti. U trenutku kad shvatite da vaš regularni deodorant ne čini svoj 'posao', skoknite do apoteke i potražite kreme ili deodorante koji su nešto specijaliziraniji. Pripazite samo da to nije preparat koji u potpunosti sprečava znojenje, jer takav proizvod nije zdrav. Malo znojenja je potrebno za normalno funkcioniranje procesa u tijelu.

4. Miris nogu

Ako ste cijeli dan u cipelama i to nakon nekog vremena postane nepodnošljivo, evo kako spriječiti neugodne mirise. Deodorant osim ispod pazuha možete nanijeti i po stopalima, a još bolje rješenje je baby puder kojeg možete staviti na noge i u cipelu. Obuća će trebati pranje i čišćenje, ali nema veze, bar se nećete znojiti i čudno mirisati.

5. Spriječite topljenje make up-a


Malo jači puder nanesite na T-zonu, kako se ne bi sjajili od sunca, te sve zagladite s laganim puderom u prahu. Maskara neka bude vodootporna, a ruž zamijenite sjajilom. Tako ćete izgledati sjajno, a ne masno i rastopljeno.

6. Idealna frizura

Najbolja ljetna frizura za dužu kosu se može postići sasvim jednostavnim potezima. Tijekom dana na opranu kosu nanesite regenerator i podignite ju u punđu. Tako se ne znojite ispod kose, a pritom radite frizuru za navečer. Kad sunce zađe i spremate se za večernji izlazak samo raspustite punđu. Kosa će se niz vaša ramena spuštati u prekrasnim valovima.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version