S modne piste

Kako nositi IT komade nove kolekcije

Protagonisti bajkovitih kadrova su Martina Segedi i Jakov Đorđević koji su na chick način prikazali kako nositi IT sezone nove kolekcije.

„Summer dreaming“ nova kampanja regionalno prepoznatljivog multibrend storea Fashion&Friends ovo nas ljeto vodi u američko ljetovalište Hamptons gdje su snimljeni savršeni kadrovi nove modne priče. Protagonisti bajkovitih kadrova su Martina Segedi i Jakov Đorđević koji su na chick način prikazali kako nositi IT sezone nove kolekcije.

 

 

Fashion&Friends nam je za ljeto pripremio mnoštvo stilskih noviteta u kojima ćemo imati prilike uživati cijelo ljeto. Neki od IT komada koje poznati store predstavlja su između ostalog hiper elegantni miks ledenih paleta boja, off white kolor paleta i savršeno izvedenog denima.

 

Tkanine su prirodne i lagane, što je osobito važno u ljetnim vrućim danima, a uzorci su decentni i elegantni poput nepretencioznih prugica. Linija predviđa minimalističke, ali opet efektne detalje na bluzama, košuljama i haljinama kao što su romantični volani, resice ili zakovice na špagericama koje su ovo ljeto nezaobilazan trend. Jedan od noviteta su i modni dodaci koji se ponovno vraćaju u modu, a to su drvene kolut narukvice, marame i šeširi koji će na efektan naći učiniti vaš cjelokupan look privlačnim i poželjnim.

 

Fashion&Friends ostvaruje sve vase fashion snove novom ljetnom kampanjom koja odiše ženstvenim i romantičnim komadima, a izabrati možete iz kolekcije brendova poput- Replay, Diesel, Tommy Jeans, Guess, Manila Grace, Liu Jo, Calvin Klein jeans i drugi.

Ne propustite

Fashion report

Gležnjače s ukrašenom platformom oduševit će sve one koji se žele istaknuti i unijeti malo odvažnosti u svoj jesenski look.

Trendovi

Guess vam donosi inspiraciju za jedinstvene jesenske outfite.

Fashion report

Donosimo vam par natuknica o jesenskoj modi i inspiraciju iz Replaya u kojem smo pronašli neodoljive outfite za nadolazeće vrijeme.

Fashion report

Jedno potpuno drukčije druženje organizirao je svima omiljeni fashion brend Guess.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version