Kako odobrati boju novčanika i pokrenuti dobru financijsku energiju?

Želite li imati pun novčanik, istočnjački učitelji savjetovat će vam da izaberete novčanik u odgovarajućoj boji. Koja je to od 5 feng shui boja i hoće li vam se sviđati, nije važno. Važno je značenje.

Prema četiri osnovna elementa horoskopski znakovi se dijele na:

  • Zemljane horoskopske znakove – materija – to su Bik, Djevica, Jarac
  • Vodene horoskopske znakove – energija – Škorpion, Ribe, Rak
  • Vatrene horoskopske znakove – prostor – Lav, Strijelac, Ovan
  • Zračne horoskopske znakove – vrijeme – Vodenjak, Blizanci, Vaga

Novčanik ne mora biti jednobojan, bitno je koja boja dominira. Dobro je izbjegavati novčanike od prave kože jer privlače negativnu energiju zbog loših vibracija nasilja i smrti životinja radi iskorištavanja njihove kože.

Izaberite radije platneni, baršunasti, novčanik od eko kože i slično…

1. Crveni novčanik

Crvena boja je poznata po tome što privlači bogatstvo i obilje u život. Ova boja je i omiljena po Feng shuiju jer predstavlja vatreni element. Privlači pozitivnu energiju i bogatstvo, a u rekordnom kratkom roku uništava loše i negativne vibracije.

Crveni novčanik je najbolji izbor za osobe rođene u elementu Vatre i Zemlje, dok će slabije djelovanje imati na Vodu i Metal.

2. Plavi novčanik

Plava je boja vodenog elementa po Feng shuiju i simbol obilja. Vrlo dobar izbor za novčanik. Međutim, budite pažljivi i razmislite da li se slaže uz vašu energiju. Na primjer: ako je vaš element Vatra ili Metal, plava neće biti dobar izbor.

Ako je vaš element Drvo ili Voda, u tom slučaju plavi novčanik je pravi izbor.

3. Crni novčanik

Crna boja je također povezana s Vodenim elementom pa je odličan izbor za osobe rođene u elementu Drveta ili Vode.

4. Smeđi novčanik

Poslije crne, smeđa je jedna od najpopularnijih boja za novčanik. Smeđa je zemljani element pa neće biti dobar izbor za osobe rođene u znaku Vatre ili Vode. Međutim, osobama koje su se rodile u znaku Zemlje ili Metala donosi bogatstvo.

5. Zeleni novčanik

Zelena boja je zemljani Feng shui element koji je odličan izbor ako želite novi i svježi početak bez obzira na to kakva je prošlost bila. Odličan izbor za osobe rođene u elementu Drveta i Vatre.

 

Izvor. Atma.hr