Beauty report

Kako poljubiti Djeda Božićnjaka?

Usne nikad nisu bile tako sočne, tako lijepe i tako izražajne…

Prosinac nas mami na izlaske, na nošenje trendy modnih kombinacija, na poseban make up! Upravo za kraj 2017-te i početak najluđeg dijela godine Revlon predstavlja neodoljiv beauty novitet Ultra HD gel Lipcolor ruž za usne kojeg karakterizira  prekrasna kremasta  struktura i neodoljiv sjaj.

U to su se uvjerile i brojne Zagrepčanke koje su ovog vikenda isprobale ovaj proizvod u sklopu Premium shopping day-a u Westgateu i započele  sezonu ljubljenja s Djedom Božićnjakom! Komentari? Predobar proizvod koji svojom ambalažom stane u svaku torbicu, a teksturom podržava look cijelog dana. I usne čini punim i izražajnim nakon što su ga na usne nanijele šminkerice Maja Kovač i Morena Di Carlo!

Revlon Ultra HD Gel Lipcolor ™ formulaciju karakterizira poseban pigment koji omogućava sve što volite  na ružu- svilenkasti sjaj, neodoljivi pigmenti trendy boja i ono što je najvažnije sastav. Ovaj ruž sadrži  hijaluronsku kiselinu koja pojačava prirodnu ljepotu usana.  Nanosi lako, a bojama se prilagođava trendovima. Kako i ne bi kad dolazi u čak 15 nijansi od nude do izražajne crvene!

Ne propustite

Seks i osjećaji

Seksi žena je samouvjerenija, odlučna te lakše dolazi to postavljenih ciljeva.

Beauty report

Kako postići da su usne putene, mekane i zavodljive – evo nekoliko savjeta.

Savjeti i preporuke

Uz pomoć hijaluronskih filera koji se sastoje od potpunosti prirodne substance, odnosno hijaluronske kiseline, u jednom posjetu uspješno možemo rehidratizirati i osvježiti izgled kože,...

Trendovi

Labello donosi idealno praktično rješenje za njegovane usne koje će privući poglede gdje god se nalazili!

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version