Istaknuto

Kako pravilno koristiti roler sa žadom

Dvostrani masažer od žada zaludio je tako dame koje ga diljem svijeta koriste na licu i na vratu.

Istočnjačka vjerovanja o energiji dragog i poludragog kamenja polako, ali sigurno su prešla i u zapadnjačku kulturu. Kinezi, kod kojih je žad omiljen u izradi ukrasnih predmeta i nakita, kroz žad izražavaju pet najboljih ljudskih osobina – mudrost, pravednost, milosrđe, skromnost i odlučnost. Oni ga zovu yu – što znači nešto vrijedno.

Dvostrani masažer od žada zaludio je tako dame koje ga diljem svijeta koriste na licu i na vratu.

Nećemo previše filozofirati, roler koristite tako da započnete na unutarnjem dijelu lica i roler povlačite prema van. Kraći kraj koristi se za područje oko očiju, a duži za ostatak lica. Kako bi se njegov učinak poboljšao, mnoge ga žene čuvaju u hladnjaku, a njime možete nanositi serume i ulja.

Poboljšava se protok krvi u licu i učvršćuju se mišići lica. Sve to usporava nastanak bora te smanjuje vidljivost podočnjaka. Također, smanjuje i nastanak prištića na području brade i vilice, odnosno na području na kojem se toksini najviše nakupljaju.

  • Nakon čišćenja nanesite nekoliko kapi ulja, seruma ili hidratantne kreme na lice.
  • Nježno pomičite roler preko lica, pokretima od nosa prema vanjskom dijelu lica.
  • Može se koristiti i na vratu s uzlaznim pokretima prema bradi.
  • Može se koristiti i preko maske za lice, čime će pospješiti efikasnost same maske.

Ne propustite

Beauty report

Roleri za lice od žada još su u sedmom stoljeću koristili Kinezi, a tek su posljednjih godina postali popularni i na našem tržištu.

Beauty report

Biljke i cvjetovi drva žada imaju posebnu sposobnost da privlače i otpuštaju pozitivnu energiju i obilje bogatstva. Žad je drvo sreće i novca.

Beauty report

Vjeruje se da prema Feng Shuiju biljke i cvjetovi drva žada imaju posebnu sposobnost da privlače i otpuštaju pozitivnu energiju i obilje bogatstva, stoga...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version