Trendovi

Kako se osjećaš danas?

Libresse kolekcija bedževa koju je dizajnirao eNVy room svaki dan čini posebnim.
Ponekad su snažne, vesele, sretne ili divlje, a postoji i vrijeme kada se i ne osjećaju onako dobro kako bi htjele. Kada su žene u pitanju, osjećaji su uvijek u prvom planu. Uz Libresse jedinstvenu kolekciju dizajnerskih bedževa djevojke sada mogu na originalan, kreativan i trendi način izraziti svoje osjećaje.

Cool, Divlja, Diva, Slobodna, Mrgud, Sretna, Zaigrana, Opuštena, Sigurna, Sexy i Sjajna bedževe dizajnirao je poznati dizajnerski dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović iz eNVy room-a, jedne od najpoznatijih hrvatskih modnih marki. Ovaj je dizajnerski dvojac prvi domaći brand koji je ostvario suradnju s Libresseom. Poznat je po svom dizajnu inspiriranom snažnim, samopouzdanim ženama i senzualnošću. Stilom kojim slavi moćnu, ali i romantičnu, sofisticiranu, ali i zabavnu, glamuroznu, ali i šik ženu, eNVy room ilustrirao je bedževe na samo sebi svojstven, originalan i unikatan način.



Uz Libresse kolekciju 10 originalno dizajniranih bedževa, od kojih svaki opisuje različito raspoloženje, svakome možete pokazati kako se osjećate: sretne, seksi, tužne ili zaigrane. Svaka djevojka ima priliku sakupiti cijelu limitiranu kolekciju i reći svijetu kako se osjeća – svaki dan.

Uvod u "Danas sam…" kampanju, u koju Libresse želi uključiti stvarne djevojke koje pokazuju stvarne osjećaje, bila je online teaser kampanja. Djevojke su uploadom svoje fotografije dobile priliku postati dijelom Libresse kampanje, kao što je i Libresse dio njihovog svakodnevnog života. U kampanji "Danas sam…" izabrat će se i koristiti fotografije stvarnih hrvatskih djevojaka.



Libresse kolekcija dizajnerskih bedževa bit će dostupna u studenom i prosincu u posebnim pakiranjima, a bedževe će sadržavati tri duo pakiranja – Libresse Invisible Normal, Natural Normal te Invisible Ultra Super Duo Pack, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 19,99 kn. Dizajnerski bedževi nalazit će se i u pakiranjima dnevnih uložaka – Libresse Normal, Libresse Long te Libresse Extra Long s Vitaminom E, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 12,99 kn.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Savjeti stručnjaka

Sindrom policističnih jajnika ili skraćeno PCOS (engl. policystic ovary syndrome) čest je zdravstveni poremećaj u žena reproduktivne dobi.

Darivanje

Trideset godina nakon što je prvi put objavljena, knjiga ˝Muškarci su s Marsa, žene su s Venere˝ostala je najutjecajniji i najprodavaniji priručnik za veze.

Dobar posao

U četvrtak, 25. travnja, s početkom u 13 sati, na Visokom učilištu Algebra, po jubilarni deseti put održana je konferencija pod nazivom ICT Supergirls,...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version