Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe
Lesnina, shabby chic vrtna garnitura Rose 559,20 kn

Istaknuto

Kako urediti balkon ili terasu?

Možda nikad više nismo cijenili balkone i terase našega stana ili kuće, nego sada, u vrijeme pandemije.

Možda nikad više nismo cijenili balkone i terase našega stana ili kuće, nego sada, u vrijeme pandemije. Lijepo vrijeme nas tjera na otvoreno. Terasa ili balkon s hladom, zamjenjuje dnevni boravak i postaje najkorišteniji prostor u stanu/kući.

Ali kako pravilno urediti vanjski prostor, a da pritom izbjegnemo kič, pretjeranost ili osjećaj ‘da nešto nedostaje’? Kako sve to napraviti s relativno malim budžetom, a da se pritom postigne maksimalni učinak?

 

https://www.instagram.com/p/CAP78P4A715/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CAZvXGbqLWb/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Važno je znati da niti jedan balkon ili terasa nisu premali da bi izgledali savršeno. Namještaj s uzorcima, veseli jastuci mogu učiniti vaš mali raj ugodnijim i još ljepšim za boravak. Pametno iskoristite prostor koristeći okrugle stolove, sklopive stolove koje možete pričvrstiti za ogradu ili fasadu, stolice na sklapanje, klupe koje možete postaviti uza zid ili ogradu…

Možete nabaviti i sanduke za odlaganje na koje možete postaviti jastuke. Imat ćete gdje sjesti, ali i prostor za odlaganje.

 

https://www.instagram.com/p/CAVyoMDnxYd/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Za slučaj da ste ljubitelj cvijeća ili da želite sami uzgojiti svoje začine, bez obzira na to koliko prostora imate, rješenje su žardinjere okrenute prema vanjskoj strani ograde, vertikalni vrtovi uz zid ili pak viseće tegle pričvršćene o strop.

 

https://www.instagram.com/p/B_mSD9-J0dj/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/B_2Ml12q1Ce/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CAXf9unJxwp/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CAZtYIhAKRP/?utm_source=ig_web_copy_link

Pročitajte još

Dizajn

Bilo da dajete prednost jednostavnom skandinavskom stilu, razigranom boho ili ugodnom Provence, pravi odabir tekstila ključan je za interijer.

Moj dom

5 savjeta za uređenje doma u manje od tjedan dana.

Moj dom

Želite li interijer oplemeniti nečime što odiše vašom kreativnošću shabby chic dizajn je najbolji izbor.

Horoskop

Način na koji uređujemo vlastita četiri zida zapravo je odraz naše ličnosti, tvrdi Uwe Linke, autor knjige o psihologiji stanovanja (Die Psychologie des Wohnens).

Advertisement