Fashion report

Karl se iščekuje s nestrpljenjem

Cijenom pristupačnija linija za par sati kreće u prodaju preko interneta.
Sitno se broji do službenog objavljivanja Lagerfeldove linije Karl na Net-a-Porter-u. Zaljubljenici u modu i kreacije ovog modnog genijalca s nestrpljenjem iščekuju trenutak kada će s klikom miša posjedovati krpice iz kolekcije koja je cijenama prilagođena širim masama.

Cijene predviđenih 100 komada iz kolekcije će se kretati između 95$ do 450$. Sam Karl opisuje ju kao kombinaciju rocka i ulice, a sastoji se od dosta trapera i kože. Iako po tom opisu bi se dalo zaključiti da je prilagođena mlađoj populaciji, Karl ipak naglašava da je ageless, tj. dobno neodređena.

Kako bi malo bolje dobili uvid u cijelu priču, prije i nego uistinu bude na mreži svih mreža, donosimo za vas par kreacija iz kolekcije.















You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Darivanje

Eucerin Hydro Protect fluid za zaštitu lica od sunca SPF 50+ prikladan je za svakodnevnu upotrebu.

Trendovi

Ako dosada niste čuli za KALLOS, sigurni smo da ćete sada zapamtiti jer vjerujemo da uskoro neće postojati žena (ili muškarac) koji neće poželjeti...

Darivanje

Unutar prve dermatološke i certificirane organske linije brenda A-Derma nalazi se HYALU serum 3u1 –snažno učinkovit serum s ultra brzim djelovanjem.

Beauty report

Vjerujemo kako će MOMMY kolekcija olakšati izbor kozmetičkih proizvoda svim budućim majkama i dojiljama koje traže učinkovite, ali sigurne i neškodljive proizvode, provjerenih prirodnih...

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version