Fashion report

Kate Moss za Top Shop – jesen/zima 2010

Nakon četiri godine i 14 kolekcija, završava suradnja supermodela i popularnog brenda.
Četrnaesta po redu, i posljednja kolekcija s potpisom Kate Moss za Top Shop, 2. studenog 2010. stiže u sve Top Shop trgovine.

Iako su za prekida suradnje između super modela i popularnog high-street branda, kako to vlasnik Top Shopa službeno objašnjava, "zaslužne" Kateine brojne obaveze zbog kojih se više nije mogla posvetiti dizajniranju, navodno je slaba prodaja posljednjih kolekcija pravi razlog ove odluke.



Ova kolekcija isčekivana je s nestrpljenjem i zbog toga jer se u njoj nalaze reizdanja odabranih, najpopularnijih komada iz prve kolekcije koju je Kate Moss dizajnirala za Top Shop. Ne odstupajući previše od već poznate forme, Kate je predstavila još jednu vintage kolekciju inspiriranu rock'n'roll duhom 60-ih godina.



Moderno, sofisticirano i udobno – ovako Kate vidi odjeću moderne djevojke za vrijeme hladnih mjeseci koji nam predstoje.



Kako bi četverogodišnju vezu s Top Shopom okončala u stilu, Kate Moss je paralelno s kolekcijom za jesen-zimu 2010/11. predstavila i svoju debitantsku kolekciju nakita koju je dizajnirala tako da savršeno upotpunjuje odjevni hipi, boho šik stil koji promovira svim svojim dosadašnjim kolekcijama.



You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Otkaži odgovor

Ne propustite

Fashion report

Dizajner Zoran Mrvoš sa svojom novom kolekcijom nije kreirao iluzornu bajku, već stvorio dizajnersku priču koja odražava stvarnost, a koja priča o stvarnim ženama...

Zanimljivosti

Zahvaljujući inovativnom partnerstvu između održivog modnog brenda Krie Designa i projekta Provir, ribarske mreže postale su naš saveznik u borbi protiv zagađenja mora i...

Zanimljivosti

Bez obzira radi li se o slabovidnosti, zaštiti od plavog svjetla ili pak sunca, naočale su dio svakodnevnog života, one su modni dodatak i...

Trendovi

Još jedna uspješna suradnja dizajnerice Ingrid Rojc i Sanje Kljajić koje su udružile svoje snage i napravile mušku kolekciju odjeće i nakita.

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.

Exit mobile version